A L'ORÉAL PARIS CANNES-BAN - 2. RÉSZ


Még több sztár, még több lélegzetelállító ruha és smink. A Cannes-i Filmfesztivál vörös szőnyegén újabb hírességek vonultak fel és tovább ragyogtak a L’Oréal Paris szépségnagykövetei is.

Ebben a posztban Naomi Watts és Julianne Moore kapja a főszerepet, megismerhetitek azokat a szépségtippeket, amiktől így tündökölnek a vörös szőnyegen, hogy akár Ti is kipróbálhassátok őket.

Naomi WattsAz örök klasszikus, elegáns fekete estélyi ruhára tette le Naomi a voksát, amit számomra kimondottan izgalmassá tesz a könnyed uszálya, és a csipkés anyaga. A hangsúlyos, széles ezüst nyakék kihangsúlyozza a színésznő kecses nyakát. Glamúros 20 évekbeli hullámmal megbolondított hajkölteményt készítettek neki, aminek csodás fénye és tartóssága az az Elnett Satin Lumiére-nek köszönhető. Sminkje lágy, és nőies, természetesen az intenzív fekete pillák itt sem hiányoznak.


 Julianne Moore

Julianne borvörös ruháját percek óta csodálom, nagyon tetszik. Félvállas megoldású felsőrészével, és azzal, ahogy többféle anyagból készült igazán különlegessé teszi. A cipő színben tökéletesen a ruhához passzol...Gyönyörű darab! Fülbevalónak egy nagyobb méretű, csillogó darabot választottak. Sminkjében a vörös ajak dominál, a szemek természetes árnyalattal vannak kiemelve, amit ívelt, hosszú és dús pillák koronáznak meg.A többi képet, a Facebook oldalamon, ITT találjátok.

Megjegyzések