A L'ORÉAL PARIS CANNES-BAN - 1. RÉSZ


Ismét kezdetét vette egy időszak, melyben többek között a remek filmek mellett a hírességek, a pompázatos ruhák, és csodás sminkek is a figyelem középpontjába kerülnek. A Cannes-i Fesztivált (franciául: Festival de Cannes) minden év májusának második felében tartják a franciaországi Cannes-ban. A fesztivál fődíja, az Arany Pálma.
Idén, immár 68. alkalommal rendezik meg a Filmfesztivált, így most, 12 napon keresztül, a világ szeme Cannes-ra irányul.

A L'Oréal Paris jóvoltából tudósíthatlak Benneteket, ugyanis folyamatosan hozni fogom az érdekességeket, a szépségnagyköveteikről készült szebbnél szebb fotókat, és természetesen az általuk viselt, Karim Rahman sminkmester által megálmodott sminkeket is megcsodálhatjuk.

Néhány érdekes szám a Filmfesztivállal kapcsolatban, amit talán eddig nem is tudtál:

- A L'Oréal Paris 18 éve az esemény sminkese
- 60 méter vörös szőnyeg, amit naponta 3-szor cserélnek
- 17 szakértő
- 24 lépcsőfok
- 700+ sminktrend és frizura

Az első napon résztvevő L’Oréal Paris szépségnagykövetek: Julianne Moore, Karlie Kloss, Doutzen Kroes és Naomi Watts.


Julianne Moore


Julianne fantasztikusan elegáns, mint mindig. Fehér bőrével, és vörös hajával remek kontrasztot alkot fekete estélyi ruhája. Különleges, ahogy feldobja a szettjét egy hosszú, zöld fülbevalóval. A sminkje abszolút passzol hozzá, lágyan, füstös szemek, igéző fekete pillák, frissességet adó arcpír és natúr ajkak, amik kiemelik szépségét.Karlie KlossKarlie egy extravagáns szabású fehér-ezüst ruhát viselt, aminek oldalát fémes, aranyszínű csatok dobják fel, aki kiváló alakjával bátran viselhet ilyen ruhát. A hozzá választott fülbevaló tökéletesen illik a ruhához, mintha csak ehhez a szetthez találták volna ki. A sminkje nagyon finom és természetes, de a szempillák itt is gyönyörűen íveltek, és hangsúlyosak.Doutzen KroesDoutzen Kroes viselete - ami egyébként nekem a személyes kedvencem a négy közül - egy hófehér, hosszú, félvállas estélyi ruha, ami testre simuló és rafinált szabásával kiemeli viselője tökéletes alakját. Nem visel sok ékszert, de nincs is rá szüksége, így, ahogy van, tökéletes az összhang. Érdemes megfigyelni, hogy mennyire ügyeltek az apró részletekre: A vékony pántos ezüst magassarkú és a szintén vékony pántos karkötő kifogástalan párost alkotnak.
A füstös, csokoládé árnylatú szemek, a barackos pír és a ragyogó bézsszínű rúzs tökéletesen kiemelik Doutzen szép vonásait.Naomi Watts

Naomi ruhája igazán különleges és szemet gyönyörködtető, ráadásul remekül áll neki. A szürke és ezüst tónusok kihangsúlyozzák a színésznő szép vonásait, tónusait. A hosszú, lelógó nyakék nagyszerűen illik a ruha mélyebb kivágásához. Az ő sminkjében is dominál a barack szín, ami tündöklően ragyogóvá varázsolja az arcot. A szempillák csodás íveltségéről az egyik kedvenc szempillaspirálom, a So Couture gondoskodott.


A blog Facebook oldalán levő A L'Oréal Paris a 68. Cannes-i Filmfesztiválon albumba az összes kapott fotót feltöltöm, így érdemes azt is figyelni, itt az oldalon pedig a személyes véleményem mellett, egyéb érdekességeket is megtudhattok.
Tartsatok velem és a L'Oréal Paris-val az elkövetkező napokban, ha kíváncsiak vagytok a legújabb, és legtrendibb hírekre, amik egyenesen Cannes-ból érkeznek. :)

Megjegyzések