SCHOLL VELVET SMOOTH GYÉMÁNT KRISTÁLYOKKAL - TESZT


Muszáj már most ellőnöm a lényeget: A Scholl vadonatúj gyémánt kristályos Velvet Smooth készülékével a történetünk mesébe illő, ugyanis első próbálásra szerelem lett belőle!


Még február végén írtam róla a beharangozó posztot, nem sokkal utána pedig el is kezdtem tesztelni, hogy leírhassam nektek a termékről kialakult véleményem.

Azt tudni kell, hogy én rengeteget kínlódtam mindig a lábaim ápolásával. Imádtam-imádom a magassarkú cipőket, csizmákat, amik szépek, de a tél végére a talpam kimondottan megviselt állapotba szokott kerülni, amit nem kis munkával, és idővel tudtam csak (nagyjából) rendbe szedni a szandál-szezonra. Természetesen nem csak ilyenkor fontos a lábak ápolása, hanem egész évben, de sajnos én a lustábbak közé tartozom, és hajlamosabb vagyok télen ritkábban törődni a lábikóimmal.

Emlékszem mennyit szoktam nyűglődni velük, marhára untam mindig a sarkam reszelgetését, a végére szinte elzsibbadt a karom. Rémálom...

Ezzel a készülékkel viszont az utálatos, és hosszadalmas procedúra ideje lerövidült, ráadásul sokkal kellemesebbé is vált. Remekül karban tartható vele a talpunk, rendszeres használatával olyan pihe-puha talpaink lesznek, hogy még a bársonytalpú cicák is megirigyelhetik. :)

A gép bekapcsolás után forgó reszelőfeje, erősen, de kíméletesen távolítja el a száraz részeket a tappancsomról. A termék fogása tökéletesen kialakított, remekül kézre áll. A fej természetesen cserélhető és roppant könnyen levehető. Egy gombot kell megnyomni és máris könnyedén lepattintható a csiszolófej.

A készülék ki-be kapcsolása a nyakon található forgatható kapcsolóval működik: értelemszerűen a 0-án van kikapcsolva, a I-re fordítva pedig bekapcsolhatjuk. Kapunk hozzá egy felpattintható műanyag kupakot (védőfedelet) is, ami a reszelőfejet védi.


4 db ceruzaelemmel működik, ami már alapból a készülékben benne van, nem kell külön megvásárolnunk. 

A használata: Bekapcsolás után körkörös mozdulatokkal szépen végigmegyek a kritikus részeken. Semmiféle kellemetlen érzés nincs közben és utána sem, a száraz bőr, finom, fehér porként távozik. A macskámnak egyébként nagyon tetszik a cucc, minden alkalommal ott les tágra nyílt szemekkel, hogy mit csinálok, már-már az orrát is odadugná, ha hagynám neki. :D

Én nagyon megszerettem ezt a készüléket, heti 2 x használom, a talpaim egyre szebbek, és vele az ápolás sem uncsi, fárasztó "meló". :)

A csomag tartalma:

1 x Elektromos talpreszelő
1 x normál keménységű rotációs fej – gyémánt kristályokkal
4 x AA elem
1 x rotációs fej-védőfedél

Ajánlott fogyasztói ár: 11 999,- Ft

Utántöltő rotációs fej ajánlott fogyasztói ár: 4 999,- Ft
Típusok:
-Normál keménységű (2 db)
-Extra kemény (2 db)
-Puha + Extra kemény (1+1db)

Természetesen érdemes lábápoló készítményeket használni, a még tökéletesebb ápolás érdekében.
A Sholl erre is kínál alternatívát: Velvet Smooth nappali krém, a Velvet Smooth éjszakai maszk, a Velvet Smooth intenzív szérum és a Velvet Smooth lábfürdető.

Jó hír a csajos csajoknak: Áprilistól a készülék cuki, pink színben is kapható! :)

Ráadásul, a Glamour napi kuponok között találtok 25 % -os Scholl kupont is! :) 
(Felhasználható a dm üzleteiben.)

Megjegyzések