LANCÔME - LA NUIT TRÉSOR


Facebook-on tegnap már említettem, hogy mennyire beleszerettem az új Lancôme parfümbe, és mivel szerintem egy igazán különleges illatról van szó, szeretnék egy teljes posztot szentelni neki.


A La Nuit Trésor különlegessége nem csupán az fantasztikusan illatozó belbecsben, hanem a megkapó küllemében is rejlik, ritkán látni ennyire tökéletesen megalkotott design-t. A ragyogó gyémántra hasonlító, áttetsző üvegcse csiszolatlan, de mégis szimmetrikus formáját az eredeti (1952-es) Trésor alakja inspirálta. Az üveg nyakát, titokzatosságot és csábítást sugárzó, fekete, szatén rózsa díszíti.

Az illat...

Számomra olyan, akár egy 21. századi, szerelmi bájital: egy érzéki, mindent elsöprő elixír, benne az elbűvölő fekete rózsával és a vad vanília orchideával, ami örökre megbabonáz.


A fenséges illatkompozíció megalkotói Christophe Raynaud és Amandine Marie.

Bevezetés: A La Nuit Trésor 2015 februárjától kapható.

Kiszerelések és ajánlott fogy. árak:

30 ml: 17.900 Ft
50 ml: 25.600 Ft
75 ml: 30.900 Ft

Mindenféle túlzás nélkül állíthatom, rég' nyűgözött le ennyire egy parfüm. Most viszont nyugodtan kijelenthetem, hogy az évek óta az abszolút kedvencem, a Lancôme Trésor Midnight Rose mellé új szerelem érkezett a La Nuit Trésor személyében. :)


Megjegyzések

  1. Nekem is nagyon tetszik. :) Az anyukám használta régen a klasszikus Trésor illatot. :)

    VálaszTörlés
  2. The bottle is just beautiful! I would love to smell this one.
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásod! Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg.