GARNIER AMBRE SOLAIRE NAPOZÓ TERMÉKEK


A napfény jótékony hatásait mindenki ismeri, de mivel a káros hatásokkal is tisztában vagyunk, bőrünk védelmére is rendkívül fontos ügyelnünk!
Ebben a posztban a Garnier Ambre Solaire napvédő termékeiről olvashattok, mely minden bőrtípusnak, és minden korosztálynak kínál védelmet a káros UV sugarakkal szemben.

"A Garnier Ambre Solaire napozó termékcsalád már több mint 70 éve nyújt hatékony védelmet a bőrnek. A legfejlettebb technológiát alkalmazva a Garnier Ambre Solaire termékcsaláddal élvezheti a napozást és megelőzheti a káros UV sugarak okozta bőrproblémák kialakulását. A Garnier Ambre Solaire felelősségének érzi, hogy védje bőre egészségét, ezért olyan termékcsaládot alkotott meg, mellyel mindenki bőrtípusának megfelelően élvezheti a napozást.
A káros sugarak közül az Ózon-réteg két sugarat nem tud megszűrni: A hosszú hullámhosszú UVA és a rövid hullámhosszú UVB sugarakat.
AZ UVB sugarak hatása azonnal észlelhető, hiszen leégést okoznak, rendkívül károsak a bőrnek, és hosszú távon bőrrákot okoznak.
Az UVA sugarak kevésbé energikusak és hosszabb a hullámhosszuk. Hatásuk a bőrre nem mindig látható azonnal, de a károsodás lassú és kumulatív. Nagyon mélyen behatolnak a bőrbe, és olyan nemkívánatos hatásokat idéznek elő, mint például idő előtti bőröregedés, ráncok, a DNS-ben bekövetkező változások, melyek végül bőrrákhoz vezetnek.
A Garnier Ambre Solaire termékek azonban optimálisan védik a bőrt az UVA és UVB sugaraktól. Szabadalmaztatott Mexoryl® SX és XL fényszűrők segítségével hatékony védelmet biztosítanak a leégés ellen, és gátolják a bőr idő előtti öregedését.
Az Európai Unió ajánlásának megfelelően a napozó termékekben az UVA és az UVB sugarak elleni védelem aránya 1/3. A Garnier Ambre Solaire termékcsalád minden terméke megfelel ennek az ajánlásnak
."


Termékek:

Golden Touch Napolajok:

"Tartós UVA/UVB védelem és optimális barnulás. Szatén érintés. Vízálló formula."

Ambre Solaire Golden Touch Napolaj SPF 15 - 2 999 Ft
Ambre Solaire Golden Touch Napolaj SPF 30 - 3 499 Ft

Ambre Solaire Kókusz Napolaj - 2 599 Ft

Ambre Solaire klasszikus napozók:

"Szabadalmazott fotostabil Mexoryl® SX fényszűrő rendszerének köszönhetően optimalizált védelmet nyújt az UVB és UVA sugarak ellen. E vitamint tartalmazó összetétele hatékony védelmet biztosít a leégés és a bőr napsugárzás okozta idő előtti öregedése ellen. Hosszan tartó hidratáló hatást nyújt napozás közben a növényi eredetű hidratáló komplexnek köszönhetően."

Ambre Solaire Erősen Védő Hidratáló Naptej SPF 10 - 2 699 Ft
Ambre Solaire Erősen Védő Hidratáló Naptej SPF 20 - 2 999 Ft
Ambre Solaire Erősen Védő Hidratáló Naptej SPF 30 - 3 499 Ft

Light & Silky Naptejek:

"Az Ambre Solaire Light&Silky könnyen alkalmazható és gyorsan beszívódik különleges összetételének köszönhetően. Ultrakönnyű textúrája nem ragad.  Hydrasilk komplexet tartalmaz a bőr 24 órás* hidratálásáért."
*Műszeres teszt

Ambre Solaire Light&Silky Naptej SPF 20 - 3 499 Ft
Ambre Solaire Light&Silky Naptej SPF 30 - 3 799 Ft

Érzékeny bőrűeknek:

"A legmagasabb védelem érzékeny bőrre
Az UV Sensitive termékek megfelelő védelmet nyújtanak az érzékeny bőr számára, így mindenki élvezheti a napozást. Az érzékeny bőr speciális védelmet igényel, mivel a nap első sugaraira is kiütések, piros foltok jelenhetnek meg, a bőr leéghet, az érzékeny bőrnek speciális védelemre van szüksége. Az érzékeny bőr igényeinek megfelelően az UV Sensitive termékek összetétele hipoallergén, illatanyagmentes, és véd a pigmentfoltok ellen is."


Ambre Solaire Sensitive Naptej - 4899 Ft
Ambre Solaire Sensitive Naptej arcra - 3 499 Ft
Ambre Solaire Sensitive Napozás Utáni Tej - 3 499 Ft

Gyermek napozók: Maximális védelem gyerekeknek

"A gyerekek bőre sokkal inkább ki van téve a nap káros hatásainak, hiszen bőrük természetes védekező rendszere nem fejlődött ki teljes mértékben. A gyermekkori leégés visszafordíthatatlan folyamatokat eredményezhet felnőtt korban. A termékek szabadalmaztatott technológiájú Mexoryl XL photostabil fényszűrőt tartalmazó összetétele azonban védelmet nyújt az UVA és UVB sugarak ellen.
A színezett összetételű spray-t kifejezetten azért fejlesztették ki, hogy a szülők könnyebben észrevegyék, hogy mindenhol megfelelően kenték be gyermeküket."


Ambre Solaire Színezett Pisztolyos Spray Gyermekeknek SPF 30 - 4 299 Ft
Ambre Solaire Maximálisan Védő Naptej Gyermekeknek SPF 50+ - 4 399 Ft

Napozás utáni termékek:

Ambre Solaire napozás utáni hidratáló testápoló 400ML - 2 999 Ft
Ambre Solaire Golden Protect napozás utáni testápoló tej 200ML - 2 699 Ft

Megjegyzések