BENECOS ARCPIROSÍTÓ - SASSY SALMON


Nemrég ígértem Facebook-on, hogy hamarosan mutatok Nektek egy gyönyörű, természetes pirosítót. Nos, ennek is eljött az ideje: róla lenne szó, a mai posztunk főszereplőjéről, a benecos márka Sassy Salmon árnyalatú arcpírjéről.Még régebben teszteltem már a márkától egy szemöldökceruzát, amit imádok azóta is, bár már sajnos eléggé megfogyatkozott, ugyanis szinte állandóan használatban van. :)

A márkáról: A benecos egy német natúrkozmetikai márka. A BDIH tanúsítvánnyal ellátott benecos termékek nem tartalmaznak paraffint, parabéneket, szilikont, PEG-et, mesterséges színezéket, mesterséges illatanyagokat vagy tartósítószert. A termékek fejlesztése, tesztelése során nem alkalmaztak állatkísérleteket.


Áttetsző, erős műanyag csomagolásban kapjuk a terméket, ami jól záródik, én nyugodt szívvel bedobom a táskámba is akár.
Elérhető színek: Mallow rose (mályvás-lilás), Sassy Salmon (rózsaszín - talán kissé lazacra hajazó árnyalat), Toasted Toffee (barnás)
Erősen gondolkozom a másik két árnyalat beszerzésén, különösen a Toasted Toffee vonz, ugyanis mivel ezek az arcpírek teljesen mattok, akár kontúrozáshoz is el tudom képzelni.


A szín igény szerint jól építhető, ki mennyire szereti erősen felvinni a pirosítót.
Igazi üde, friss orcácskánk lesz a használatával, mintha csak ki/elpirultunk volna. :)

Az alábbi képen a swatch-ot az ujjammal húztam a kézfejemre, viszont, hogy láthassátok arcon is, hamarosan mutatok egy sminket, amiben ez a pirosító lesz rajtam. Az állaga pont megfelelő, nem porzik, könnyen felvihető


A benecos arcpirosító kedvező árával, gyönyörű árnyalataival és természetességével, szerintem abszolút jó vételnek számít.

Illat: szinte semmi, én legalábbis nem érzem :)
Mennyisége: 5,5 g
Ár: 1422,- Ft (jelenleg akciós!)
Beszerezhetőség: Shopline

Hogy' tetszik Nektek? Próbáltatok már valamit a benecos-tól?

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásod! Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg.