AVON TRUE COLOUR PALETTA - BERRY LOVE


Ma egy csodás Avon szemhéjpúder palettát szeretnék Nektek megmutatni, méghozzá név a szerint a Berry Love nevű szépséget.Fekete kartondobozban kapjuk kézhez, amit én nagyon kedvelek, mert egyrészt védi a benne levő terméket, és nem mellesleg minőségi hatást is kelt.


A hátoldalon a fontos infók mellett találunk egy mintát is, ami bemutat egy opciót, hogy hogyan használhatjuk a terméket.A színek egymással szépen harmonizálnak, tökéletesen hordhatóak együtt.
Az első szín, egy halvány rózsaszín, szinte fehéres, remek kiemelő szín.
A második egy gyönyörű, visszafogott tónusú babarózsaszín.
A harmadik szín talán a legkülönlegesebb köztük, egy metálos pezsgőszín, igazán be sem tudom határolni az árnyalatot, de csodaszép az biztos! :)
A negyedik egy izgalmas, lilás bogyószín, a minősége, pigmentáltsága kifogástalan, épp úgy, mint a másik 3 társának.
Nekem, személy szerint a 3-as és a 4-es színek az abszolút kedvenceim. :)A minták alapra készültek, nappali fényben. Szerencsére erősen pigmentáltak, így nem kell kierőszakolnunk a színeket.
A tartósságukkal elégedett vagyok, nem gyűrődött be a nap végére sem, szóval nálam abszolút 5-ös. :)

Örülök, hogy kipróbáltam, abszolút meggyőzött, így esélyes, hogy hamarosan beszerzek még párat ezekből a quattro palettákból.

Hogy' tetszik Nektek? :)

Ui: Akárcsak a tavalyi évben, az AVON idén is ott volt a New York-i Fashion Week-en. A vállalat sminkmestere, Lauren Andersen Dennis Basso ruhakölteményeihez passzoló, a ’70-es évek ragyogását megidéző sminket készített a modelleknek. A Facebook oldalamon megkukkanthatjátok a képeket nagyobb méretben is -> ITT.


Megjegyzések

  1. Uuu nekem is megvan ez a paletta. Imádom! Nagyon jól használható. Én a hármast ezüstnek hívom. :D Nem erősségem a színek behatárolása. :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásod! Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg.