A DR. KELEN MÁRKA TÖRTÉNETE ÉS FILOZÓFIÁJA


Ha megkérdezik, hogy mi jut eszembe a Dr. Kelen márkanévről, a következő szavak biztosan felmerülnek bennem: 100%-ig magyar, fejlődőképes, egészségtudatos.
Ebben a posztban szeretném kicsit közelebbről is bemutatni, hogy Ti jobban megismerjétek ezt a remek hazai márkát.

A cég
, immár 23 évvel ezelőtt, 1992-ben családi vállalkozásként kezdte működését. Az alapítók, dr. Kelen András és felesége dr. Murányi Ágnes gyógyszerészek többgenerációs orvos, gyógyszerész dinasztia tapasztalatával, tudásával és szakma iránti szenvedélyével a hátuk mögött vágtak bele, hogy létrehozzák a dr. Kelen márkát. A cég folyamatos fejlődéséhez ma már gyermekeik (Fiuk, Dr. Kelen Ákos, aki 6 évig a Richter gyógyszergyár fejlesztő gyógyszerészeként készült erre a feladatra és közgazdász lányuk Horváth-Kelen Réka) is hatékonyan hozzájárulnak.


A termékekről...

Kizárólag a cég gyógyszerészei által fejlesztett termékek kerülnek forgalomba. A család saját nevét adja a termékeikhez, ezzel is garanciát vállalva értük.
Természetesen ezek a termékek a EU által támasztott minőségi követelményeknek is minden szempontból megfelelnek. Hatásukat klinikai, dermatológiai és hypoallergén vizsgálatok igazolják, így biztosak lehetünk benne, hogy kiváló minőségű, hatékony terméket használunk. Nagy hangsúlyt fektetnek a természetes növényi alapanyagok alkalmazására, a tartósítószer, illat- és színezőanyag-mentes készítmények kialakítására. Egészségmegőrző termékeik fejlesztése Herbal-SystemTM* koncepció alapján történik.
Állatbarátok figyelmébe (is) ajánlom a következő sorokat:  A Dr. Kelen cég garantálja, hogy az az általa fejlesztett és gyártott termékeikkel és a felhasznált alapanyagokkal sem végzett és nem végeztetett állatkísérleteket. Emellett ügyelnek rá, hogy csak olyan gyártók alapanyagait használják fel, melyek hozzájuk hasonlóan szintén nem végeznek állatkísérleteket.

Termékcsaládok:

- SunSave naptejek
- Fitness alakformálók zsírégetéshez
- ReForma speciális bőrfeszesítők
- Luna sósborszesz gélek – mozgásszervi problémákra, hátra, vállra
- Luna lábápolók
- SunSolar szoláriumkrémek
- SelfSun önbarnítók
- Dr.Kelen Sportkrémek
- Dr.Kelen masszázsolajok és krémek

Hol kaphatóak?

- gyógyszertárakban
- multinacionális cégek hálózataiban (dm, Rossmann, Müller, Tesco)
- szaküzletekben
- bioboltokban

A cég honlapját itt találjátok: http://drkelen.hu/

Személy szerint én nagyon szeretem a Dr. Kelen termékeit, sőt már a blogon is olvashattatok 4 termékről tesztet, ha esetleg lemaradtatok volna, itt megtaláljátok őket:

Dr. Kelen Fitness Shape 2 in 1 alakformáló krém és Dr. Kelen ReForma mellfeszesítő lotion


Dr Kelen SunsolarBronz 2 in 1 és Sunsolar balzsamAzóta egyébként beszereztem még pár terméket, szóval remélem várjátok, mert hamarosan ismét érkezem Dr. Kelen-poszttal. :)

*Herbal-System koncepció
"A Dr.Kelen fejlesztői számos tudományterület szakemberével együttműködve megalkották az ún. Herbal-System koncepciót, amely a gyógynövény tartalmú kozmetikai készítmények összetételének új irányvonalát jelöli ki.
- A Herbal-System különböző hatásterületenként optimalizált gyógynövényolajok és kivonatok összetételének olyan dinamikus kombinációját alkalmazza, amelyek felerősítik egymás hatását.
- A Herbal-System készítmények tartósítószer-mentesek, a speciális ható- és segédanyag kombinációk garantálják a készítmények mikrobiológiai stabilitását.
- A Herbal-System termékek illat- és színezőanyagok alkalmazása nélkül készülhetnek, mert maga a gyógynövény-rendszer biztosítja a kellemes illatot és az esztétikus megjelenést.
A Herbal-System megfelel az igényes és tudatos fogyasztók azon jogos elvárásainak, hogy a Dr.Kelen készítmények használatakor a bőrre csak a hatáshoz valóban szükséges számú és mennyiségű anyag felvitele történjen, és ne terheljük szervezetünket, környezetünket tartósítószerekkel, illat- és színezőanyagokkal."

Megjegyzések