SCHOLL VELVET SMOOTH GYÉMÁNT KRISTÁLYOKKAL


Kedden egy sajtóesemény keretein belül bemutatták a Scholl újdonságát, a megújult Scholl® Velvet Smooth™ elektromos talpreszelőt gyémánt kristályokkal, mely remek segítség lehet az otthoni lábápolásban.


"A tavalyi év kihagyhatatlan szépségápolási darabja, a Scholl® Velvet Smooth™ elektromos talpreszelő most egy innovációval rukkolt elő: a készülék rotációs fejeit gyémánt kristályokkal látták el, így még hatékonyabbá téve az otthoni lábápolást. Bár a gyémánt a legkeményebb természetben előforduló anyag a világon, mégis gyengéden és könnyedén segít eltávolítani a megkeményedett bőrt, még a legmegközelíthetetlenebb területekről is, miközben nem sérti az ép rétegeket."

Azt hiszem mindannyian egyetértünk, hogy ha lábaink szépek és ápoltak, akkor önfeledtebbek, magabiztosabbak lehetünk, különösen ahogy beköszönt a jó idő, előkerülnek a szandálok és a papucsok, hiszen a figyelem ilyenkor gyakran a lábunkra irányul.

A mai rohanó életben viszont sajnos nincs időnk, hogy még pedikűröshöz is eljussunk, ezért sok esetben kimarad a lábápolás, ezáltal pedig nem vagyunk elég magabiztosak, sőt kimondottan kellemetlenül érezhetjük magunkat a bőrünkben.
Önmagam példájából is ki tudok indulni: Sajnos nekem sincs időm, hogy pedikűröshöz járjak, ezért önmagam szoktam otthon ápolni a lábaimat. Viszont kimondottan bosszantó tud lenni, amikor hosszú időket elszöszmötölök a lábápolással, és még sincs olyan szép eredmény, mint amire vágynék.

A Scholl újdonsága ebben igazán nagy segítség lehet, hiszen otthon, kényelmesen és gyorsan, önmagunk elérhetjük az áhított ápolt lábakat.

A használata a leírás alapján számomra nagyon egyszerűnek tűnik: körkörös mozdulatokat kell végezni a megkeményedett bőrfelületen, utána pedig már csak élveznünk kell a gyönyörű, ápolt lábunk látványát.


Az új, gyémánt kristályokkal gazdagított rotációs fejek közül most mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet: a Normál keménységű mellett most Extra kemény és Puha rotációs fejek is elérhetők.

„A megfelelő lábápolási szokások kialakítása mind esztétikai, mind egészségügyi szempontból rendkívül fontos. Ha egyéni igényeinknek megfelelő, mindennapjainkba beilleszthető lábápolási rutint alakítunk ki, az segít lábaink szépségének és egészségének fenntartásában. A Scholl® szakértelme nagy segítséget jelent ebben, hiszen az otthoni lábápolásra kifejlesztett Scholl Velvet Smooth™ elektromos talpreszelő és lábápoló termékcsalád segítségével otthonunkban is gondoskodhatunk lábainkról” – mondta el Dr. Körmendy Miklós, bőrgyógyász főorvos.

Beauty-tipp: áprilistól ráadásul már limitált kiadásként, igazi csajos pink színben is elérhető a Scholl® Velvet Smooth™ elektromos talpreszelő gyémánt kristályokkal*, mely az új Extra kemény rotációs fejjel kapható.

Scholl® Velvet Smooth™ elektromos talpreszelő gyémánt kristályokkal - csomag tartalma:

1 x Elektromos talpreszelő
1 x normál keménységű rotációs fej – gyémánt kristályokkal
4 x AA elem
1 x rotációs fej-védőfedél

Scholl® Velvet Smooth™ elektromos talpreszelő gyémánt kristályokkal ajánlott fogyasztói ár: 11 999 Ft**
Scholl® Velvet Smooth™ Normál keménységű (2db), Extra kemény (2db), Puha + Extra kemény (1+1db) utántöltő rotációs fej - gyémánt kristályokkal ajánlott fogyasztói ár: 4 999 Ft**

Scholl® Velvet Smooth™ lábápoló termékcsalád

"A Scholl®, a lábápolás szakértője most még egyszerűbb és hatékonyabb megoldást nyújt az otthoni lábápolásra, hiszen megalkotta az otthonunkban is alkalmazható professzionális Velvet Smooth™ lábápoló termékcsaládot. Négy, teljesen új készítmény segíti kialakítani a számunkra legmegfelelőbb lábápolási rutint: a Velvet Smooth™ nappali krém, a Velvet Smooth™ éjszakai maszk, a Velvet Smooth™ intenzív szérum és a Velvet Smooth™ lábfürdető."

* A gyártás során felhasznált gyémánt mennyisége: a hengerfej gyártásához felhasznált szilikon karbid 1%-a (cca 5-15 mg).
* *az ajánlott fogyasztói ár tájékoztató jellegű, üzletenként eltérhet!


Nagyon izgalmasan hangzik, ugye? Az én érdeklődésem abszolút felkeltette ez a termékcsalád! :)

Megjegyzések