MAYBELLINE LASH SENSATIONAL TREND 2015.


Egy vadonatúj szempillaspirálról hoztam Nektek híreket, ami igazán ígéretesnek tűnik a promó képek alapján. :)
A Lash Sensational a Maybelline legújabb szempillaspirálja, mely speciális keféjének köszönhetően legyezőszerűen nyitja a tekintetet. Az ívelt kefe belső része befedi, míg külső része felnyitja a szempillákat.A Maybelline hazai sminkmesterétől, Larion Oscar-tól pedig ismételten egy fantasztikus sminktrendet kaptunk, amelyben természetesen ez az új szempillaspirál is szerepet kap. Nézzétek csak:

Ragyogj Christy Turlington sminkjében!


Step 1
Egységesítsd bőröd színét az Affinitone HD, E-vitaminban gazdag,  folyékony alapozóval, majd a tökéletes stabilitás érdekében fixáld le az Affinimat selymes, matt púderrel.

Step 2
Arcszínedet fokozd a természetes hatás érdekében az Affinitone Blush Peach barackos árnyalatú arcpirosítóval. Tedd az arccsont alá ívesen, a halánték irányába kontúrmentesen.

Step 3
Tekinteted ragyogásához a BIG EYES Luminous Brown palettára lesz szükség. A paletta közepén található HIGH LIGHT-ot tedd a szemzugba, majd a pasztell barna árnyalatot satírozd a mozgó szemhéj egészére. A bronz barna árnyalattal mélyítsd a szempillatövet,  a külső sarokhoz érve finoman satírozd az alsó széléhez.  Kontrasztosítsd tekinteted a The Colossal Kajal éjfekete szemceruzával a szemhéj közepétől kifelé az utolsó pilláig. Alul pedig emeld ki fekete szemceruzával. 

Step 4
A Master Shape szemöldöktökéletesítő ceruzával élénkítsük szemöldökünk színét, formázzuk meg, majd a spirálos keféjével fésüljük át.  A szemöldökélénkítés szabálya, hogy a hajtöved színéhez közeli árnyalatú szemöldök ceruzát válassz a természetes hatás érdekében. Szempilláidat a Lash Sensational ívelő szempillaspirállal fesd ki.

Step 5 FINISH
Ajkad érzékien természetes ragyogásához válaszd a Color Sensational méznektárban gazdag, hidratáló ajakrúzs Peach Pearl Diamonds árnyalatát.

Termékek

Affinitone HD alapozó, Affinimat púder, Affinitone Blush, Big Eyes Luminous Brown szemhéjpúder, The Colossal Kajal szemceruza, Master Shape szemöldök ceruza, Lash Sensational szempillaspirál, Color Sensational ajakrúzs

Ugye, milyen gyönyörű ez a smink? Imádom Oscar munkáit, még az is lehet, hogy megpróbálom elkészíteni magamnak. :)

Hamarosan termékteszt is érkezik erről a szempillaspirálról, remélem kíváncsiak vagytok rá! :)

Megjegyzések

  1. Fú nem is tudom kinél láttam ezt a spirált, de már nekem is mozgatja a fantáziámat. :) Remélem ez a spirál is olyan jó mint az essence lash princess. :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásod! Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg.