L'ORÉAL SKIN PERFECTION - 1. RÉSZ


Egy poszt-sorozat keretein belül szeretném Nektek bemutatni a L'Oréal Skin Perfection termékcsaládot, amely nem másra hivatott, minthogy elérhessük általa az áhított tökéletes bőrt. Biztosan láttátok már a TV-ben is a reklámját, a gyönyörű Blake Lively a L'Oréal Skin Perfection arca. :)A sorozat 1. részében 2 arcápoló termék kap szerepet, a Skin Perfection Ápoló Krém és a Skin Perfection Szérum.
/A termékek természetesen külső nejloncsomagolást is kaptak, én ezt nagyon szeretem, jó tudni, hogy senki nem mászhatott bele a mancsával előttünk a krémünkbe. A főképen már levetkőztettem őket, ahogy látjátok, nagyon fénylik a nejlon a fotókon./


Ugyan a 20-as évek közepén a bőr még fiatalnak számít, de gyakran nem tökéletes. A stressz, és a fáradtság a bőrünkön a nyomot hagy: egyenetlenségek, kipirosodás, tág pórusok és egyenetlen textúra alakulhat ki.

Tudom-tudom, nem ez a lényeg....de hát, ugye...nőből vagyok...Olyan gyönyörűek!

A bőrjavító hidratáló krém, 18-35 éves kor között ajánlott a tökéletesített bőr ápolására. Segítségével finomabbá válnak a pórusok, és a bőr textúrája, puha bőrérzetet ad, és javítja a bőr minőségét.

Ez a krém, a nagyon tudományosan, és izgalmasan hangzó PERLINE-P-t tartalmazza, 3 tökéletesítő hatóanyag vegyületét azért, hogy optimálissá tegyék a bőrfelszínen a bőrminőség három dimenzióját: a pórusokat, a bőr textúráját és a bőr tónusát.

A formula olajmentes, és nem komedogén, azaz nem járul hozzá a pattanások kialakulásához. Minden bőrtípusra ajánlják. 


Nagyon finom, könnyed állagú krém, ami hipergyorsan beszívódik. Kellemes, nem tolakodó illata van, a férjecském is nagyon szereti szerencsére. :)

A másik termék, a L’Oréal Paris első koncentrált bőrjavító széruma, azaz a Skin Perfection Advanced Correcting Serum. Az LR 2412 és a Perline-P kombinációja: az LR 2412 erőteljes bőrjavító hatóanyag, mely a L’Oréal 10 éves kutatásának eredménye. Optimalizálja az epidermisz szerkezetét. A Perline-P hatóanyag pedig optimalizálja a bőrfelszín minőségét.

Egyáltalán nem hagy maga után zsíros, ragacsos érzetet, szóval sminkalapként is megállja a helyét.

Én először a szérumot viszem fel az arcomra, majd utána a krémet.


Az állaga, friss és selymes, és ahogy a képen is látszik picikét folyósabb, mint a krémé, az illata ugyanolyan finom.

Az eredmények ténylegesen láthatóak: Az ápoló gyors beszívódása után - kb. 1 perc alatt - hidratált, kellemes tapintású lett a bőröm. Tökéletesen hidratált, és simiznivalóan pihe-puha! :)
Egy hét használat után finomabbak a pórusok, 1 hónap után pedig egységesebb, és szebb a bőrkép.

Semmiféle irritációt nem okozott, nagyon szereti a normál - enyhén kombinált típusú bőröm.

Árak:  
Skin Perfection Ápoló Krém (50 ml): 2.999,- HUF
Skin Perfection Szérum (30 ml): 2.999,- HUF

Itt, a hivatalos oldalon is olvashattok a termékekről, és a használatukról is:
http://skinperfection.lorealparis.hu/

Hamarosan érkezem a sorozat következő részével, amiben bemutatkozik a Skin Perfection 5 in 1 BB krém és Skin Perfection Szemkörnyék ápoló is, majd összegzem is a termékekről a véleményem. :)

Megjegyzések

  1. Nagyon fáj a fogam erre a termékcsaládra, gondolkodós a dolog. De (aztzt hiszem) KM-án azt olvastam, hogy tele van szilikonnal: /

    VálaszTörlés
  2. This is something I have wanted to try for a long time but never quite got around to. Thanks for sharing this!
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásod! Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg.