NYX SOFT MATTE LIP CREAM - ZURICH


Nemrég elkezdtem megmutatni Nektek a legújabb NYX kedvenceim (Ha lemaradtál volna róluk, kattints: NYX Hot Singles J'adore szemhéjpúder és NYX Two Timer szemceruza/tus), és ma szintén a márkától hoztam egy új favoritom, de most átnyergelünk a szemről az ajkakra.
NYX Soft Matte Lip Cream... nem rúzs és nem is szájfény. Pontos fordításban ez egy "ajakkrém".
A termék csomagolását tekintve olyan, mintha egy szájfénnyel lenne dolgunk, viszont maga az anyag krémes, gazdagon pigmentált és nem mellesleg matt.Bár átlátszónak tűnhet a tubus, nem az. Csupán olyan (olyasmi) árnyalatot kapott, mint maga az ajakkence. A kupakja is matt, tapintása feszes, gumiszerű.
Az árnyalat fantázianevét és kódját a tubus alján levő kis matricán találjuk.


Az applikátor normál formájú és méretű, olyan mint az átlag szájfényeké.


A Zurich árnyalat egy kellemes, enyhén rózsaszínes beütésű hússzín, kimondottan természetes árnyalat, amit egy nappali sminkhez is nyugodtan lehet viselni.
Az illata....hmmm...isteni, vaníliás sütike illata van! ♥ Sajnos felkenés után elillan.
(Bár lehet, hogy annyira nem sajnos, mert ha állandóan ezt az illatot érezném, folyton valamilyen fincsi édességen járna az eszem. :D)


Egyenletesen, szépen fed, ahogy a fenti képen láthatjátok. Rendkívül tartós, még egy vacsit is szépen túlélt rajtam, abszolút nem látványos, minimális kopással.

Nagyon fontos: Matt kence levén az aláhidratálás kihagyhatatlan lépés, illetve kiszáradt, cserepes vagy esetleg megrágcsált bőrű ajkakon ne is próbálkozzatok vele, mert szörnyen mutat - mint minden matt hatású szájra való. Őszintén szólva, most pont emiatt nem mutatom meg önmagamon, mert nekem jelenleg nagyon száraz a szám. De ígérem, amint helyrejön, megmutatom egy sminkben. Amikor megkaptam és kipróbáltam, még jó állapotban voltam száj-ügyileg, de akkor nem volt normális fény, és időm sem volt fotózni, de legalább tudom, hogy szépen hidratált ajkakon remekül mutat.

Mennyisége: 8 ml
Ár: 2 490,- HUF
Innen: AlveolaShop

Hogy' tetszik Nektek? Kedvelitek a matt szájkencéket?

Megjegyzések