ME TIME TAG


Nemrég olvastam ezt a szuper Tag-et Roninál, aztán Arabellánál is, és mivel nagyon megtetszett, no meg régen is volt már személyes poszt, gondoltam én is kitöltöm, tökéletes hétfő esti program lett. :) A "me time" az az idő, amit kizárólag önmagunkra fordítunk, azaz csakis Rólunk szól.


Mit nézel vagy olvasol a "me-time" alatt?

A kedvenc sorozataimat szoktam nézni, ami mostanra eléggé minimális számra redukálódott, a Vámpírnaplók maradt egyedül. Na jó, szerdánként nézem a TV-ben a Szulejmánt is. :) Ezen kívül az utóbbi időben nagyon rászoktam a Youtube-ra, ahol leginkább külföldi beauty vloggereket illetve természetesen a magyar kedvenceimet nézem.

Olvasni mostanság nem nagyon van időm, de ha igen, akkor szépirodalomból választva Bertrice Small könyveit szoktam bújni, vagy pedig okosítom magam a nyelvkönyveimmel.

Mit viselsz a "me-time" alatt?

Kosarasnaci + top - a kedvenc viseletem. :)

Mik a kedvenc szépség termékeid a "me-time" alatt?

Sheavaj, kókuszolaj, Kérastese hajápolók, Vanita szappanok, és fürdőtejpor.

Mi a jelenlegi kedvenc körömlakkod?


A-England - Her Rose Adagio

Mit eszel és iszol a "me-time" alatt?

Attól függ vezetek-e még aznap. :) Ha igen, akkor tejeskávét, vagy gyümölcsleveket, pl. narancs, ananász, barack...ha nem akkor egy pohár jó minőségű, száraz vörösbort.
Ilyenkor le szokott csúszni pár kocka étcsoki, amit imádok, vagy gyümölcsök, főleg ha szőlő-szezon van, és sajnos imádom a pizzát is. Bár mióta ismerem a ch csökkentett pizza receptet, kevésbé érzem bűnözésnek. :)

Melyik jelenleg a kedvenc gyertyád?

Van egy incsi-fincsi almás-fahéjas gyertyám, azt nagyon szeretem, de sokszor szoktam zöld teás füstölőt gyújtani, sőt narancsolajas vizet is szoktam még párologtatni.

Van, hogy a négy falon kívül töltöd a "me-time"-ot?

Igen, ha nem jó az időjárás, olyankor szinte biztos, hogy egy bevásárlóközpontban fogok kikötni. Ha viszont kellemes, sétálós idő van, akkor pedig leggyakrabban a városunkban levő parkosított környezetű tavat szoktam körbejárni, néha le is ülök kicsit olvasni vagy csak úgy bambulni ki a fejemből.

Ez a kép is itt készült (azt hiszem 1 éve), imádom ezt a helyet. :) Ilyenkor semmi smink, copfba kötött haj...mégis jól érzem magam, kikapcsol. :)Elmennél egyedül moziba?

Erre régebben biztos nemet mondtam volna, de pár hónapja moziztam egyet egyedül, amíg párom továbbképzőn okosodott, és nem is volt rossz. De a mozizás a legjobb azért Kettecskén... :)

Melyik a kedvenc webshopod?

makeuplaza.com, nailland.hu

Mi egyebet szoktál csinálni a "me-time" alatt?

Blogot írok. ;)

Töltsétek ki Ti is, ha megtetszett, kíváncsi vagyok a Ti "Me Time"-otokra.! :)

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásod! Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg.