MAX FACTOR EXCESS SHIMMER - 25 BRONZE


Ebben a posztban a Max Factor legújabb innovációját, az új gél bázisú Excess Shimmer szemhéjfestéket mutatom be Nektek közelebbről.Minőségi üvegtégelyben kapjuk a terméket, amit egy jól záró, csavaros műanyagkupak fed. 
A fekete kupakról olvashatjuk le az árnyalat nevet, és az egyéb információkat. A tégely 7 grammnyi terméket rejt.


Belül egy védőfóliát is találunk, ami biztosít minket róla, hogy nem taperolta senki a festéket előttünk. Nekem ez egy nagyon szimpatikus megoldás!Hát nem szép? Mintha finom csokihab lenne a tégelyben....mmmm. Azért ne kóstolja meg senki, tegyétek inkább a szátok helyett a szemetekre. :)


Az Excess Shimmer állaga géles, habos.
Ki kell tapasztalni a mennyiséget, túl sokat nem érdemes belőle felkenni, én egy, közepesen vastag rétegben használom. A legszebben ujjal tudom felvinni, az éleket pedig már ecsettel - nagyon könnyedén - satírozom el. Fémes csillogású, szexi füstös szemeket lehet vele alkotni. Én eddig nem tettem alá szemhéjbázist, és mégis szépen kibírta rajtam az egész napot. Ezt a gyönyörű Bronze árnyalatot én simán viselem nappalra is önmagában, de akár esti sminknek is tökéletes egy tusvonallal kiegészítve.


Az üzletekben 4 árnyalatban kapható, ezen, azaz a Bronze-on kívül, Copper, Crystal, Onyx néven keressétek őket.
Beszerezhetőség: Már 2014. november végétől elérhető az állvánnyal rendelkező dm és Müller üzletekben.
Javasolt fogyasztói ára: 2899,- HUF


Hogy' tetszik Nektek? Kipróbáltátok/kipróbáljátok? 

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásod! Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg.