ROWENTA INSTANT DRY RESPECTISSIM HAJSZÁRÍTÓ


Nemrég lehetőséget kaptam, hogy teszteljem a Rowenta márka egyik újdonságát, és én a hajszárítót választottam közülük, mivel nagyon(-nagyon) hosszú hajam van, hosszú ideig szöszmötölök minden alkalommal a hajszárítással, és sajnos legtöbbször inkább hagytam félig-meddig nedvesen, minthogy teljesen megszárítsam, mert olyan kiszáradt, sprőd lett a végére, mint egy szalmakazal. Ezért is lettem kíváncsi, hogy miben lesz más a hajszárítás egy Instant Dry Respectissim-mel. Így, amikor felajánlották, hogy nálam lehet 1 hétig egy ilyen készülék, feltétlen ki akartam próbálni.A leírásban olvasható, hogy a termék Advanced Care technológiája védi a haj szépségét és egészségét. A Moving Air Booster különleges mozgásának köszönhetően pedig maximálisan felgyorsítja a hajszárítást. A szűkítő feltét ideális a precíz hajformázáshoz, a diffúzor pedig dússá varázsolja a frizurát. 6 választható sebesség/hőmérséklet fokozata van, ennek köszönhetően kiválaszthatjuk a szárításhoz és formázáshoz legideálisabb hőfokot, a hideg légáramlat funkcióval pedig tökéletesen rögzíthetjük a frizurát. Illetve az ionizáló funkció ennél a terméknél is elérhető. Ennek a funkciónak a bekapcsolásával a hajszárító negatív ionokat bocsát ki, melyek semlegesítik a szárítás közben keletkezett elektrosztatikusságot, könnyebben fésülhetővé és fényesebbé téve a hajat.

Bevallom azért, kicsit szkeptikus voltam. Miben tudhat többet ez a hajszárító, mint a többi? Ugyan már! 

És...... hát, képzeletbeli "farokbehúzással" egyetemben én kérek elnézést! Ugyanis tud, és tud és tényleg többet TUD az Instant Dry Respectissim! Fele annyi idő alatt kész lettem a teljes hajszárítással; selymes és fényes lett, ráadásul abszolút nem száradt ki a hajam, és nem szállt a felső réteg sem úgy, mintha 220-ba nyúltam volna.
A Moving Air Booster-t pedig imádom, szinte a kezem sem kellett mozgatni, teszi a dolgát helyettem.
Nagyon megszerettem ezt a készüléket, szóval ha megadja magát a mostanim, esélyes, hogy Őt fogom helyette beszerezni! 

Minden hajhosszhoz ajánlható, mert tényleg remek kis cucc ez, de ha hosszabb hajad van, akkor meg egyenesen áldás! :)

A termék elérhető a Home & Cook üzletekben, valamint minden nagyobb elektromos áruházban és hipermarketben. 

Ui: Bocsánat, hogy nincs saját fotó, de sajnos míg nálam volt a készülék nem működött a fényképezőm, a telefonommal pedig normális fotót, nem tudtam róla készíteni.

Megjegyzések