MAX FACTOR ÚJDONSÁG - EXCESS SHIMMER SZEMHÉJFESTÉK


Nézzétek csak, milyen gyönyörű újdonságokkal készült nekünk az idei őszi-téli szezonra a Max Factor márka! Hát nem csodásak ezek a szemfestékek?!

Egy kis töri és matek egyben: Majdnem 100 évvel azután, hogy Mr. Max Factor 1916-ban megalkotta az első szemhéjfestéket most újabb innovációt mutat be, ami nem más, mint az ÚJ gél bázisú Excess Shimmer szemhéjfesték.

4 árnyalatban kapható, a gél formulának köszönhetően, akár 12 órán át a helyén marad, így eredményezve intenzív ragyogást és egyenletes színeket.

Bronze, Copper, Crystal, Onyx


A 2014-es őszi-téli csillogó szemfestési trend

Ebben a szezonban a szem központi szerepet kapott, ugyanis Pat McGrath a Max Factor nemzetközi kreatív igazgatója elsőként alkalmazott metál fényű szemsminkeket több formában és mértékben a divatbemutatók kifutóin.

„Ha egy kis drámaiságot szeretnénk a sminkünkben idén, akkor a szemre helyezzük a hangsúlyt, nem a szájra. Az új színek abszolút illenek a városi hangulathoz és nagyszerűen kombinálhatók egymással. Ne félj merészebb, hangsúlyosabb sminket készíteni magadnak, mint amilyet eddig szoktál. Használd a Masterpiece Transform szempillaspirált a smink megkoronázásaként, hogy te is olyan sminkben pompázhass, mint a modellek az őszi-téli divatbemutatók kifutóin.”
javasolja Pat.

A termék főbb jellemzői:
 • Könnyen eloszlatható – a formulának köszönhetően a szemfesték selymesen puha érzetet ad a szemhéjnak megkönnyítve a felvitelt és satírozást.
 • Intenzív színek – az új szemfestéket gazdagon pigmentált, fémes színek és szilikonos gél formula jellemzi, mely ragyogást és intenzív színeket eredményez.
 • Akár 12 órán át tartó hatás – a gondosan kifejlesztett gél formula lehetővé teszi, hogy a színek tökéletesen megtapadjanak a szemhéjon, és tartsanak akár 12 órán át.

Az új termék elérhető 2014. november végétől az állvánnyal rendelkező dm és Müller üzletekben.

Javasolt fogyasztói ára: 2899,- HUF

Hogy' tetszenek Nektek? :)

Megjegyzések

 1. nem kenyerem a pr anyag, de tetszetősek. remélem, jó minőségűek lesznek majd, akkor veszek egyet-kettőt. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon kíváncsi vagyok rájuk, mert kimondottan ígéretesnek tűnnek!
   Max Factor termékben én még soha nem csalódtam, szóval erős a gyanúm, hogy szuperek. :)

   Törlés
 2. Válaszok
  1. Hi Shannon! I'm glad, you like it! :)

   Törlés
 3. A hétvégén már kint voltak a Müllerben, természetesen mindegyiknek megnéztem a teszterét, és a Bronze valami hihetetlenül gyönyörű és pigmentált árnyalat!! A fekete is nagyon szép, a másik kettő annyira nem érintett meg. Azt hiszem, Glamour napi zsákmány lesz belőle! ;) :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hű, de jó, hogy Te már végigtapizhattad őket! A Bronze képen is gyönyörű, örülök, hogy élőben is tetszetős. :)

   Törlés

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásod! Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg.