WEBOX CSOMAGTERMINÁLOK


Mi az a Webox?

A Webox egy új, automatikus csomagküldő szolgáltatás, amely egyre népszerűbb a világon, hiszen maximálisan rugalmas és alkalmazkodik az egyedi igényekhez. A Webox csomagátadó automatái segítségével bármikor könnyen és gyorsan hozzájuthatsz a megrendelt termékekhez, online vásárolt árukhoz.A Webox igénybevétele egyszerű: a webes vásárlás után válaszd ki a hozzád legközelebb eső terminált, ahol az értesítő e-mail/SMS megérkezése után 3 napig, éjjel-nappal, könnyen és gyorsan átveheted a csomagodat. A csomag kivétele a rekeszekből akár 7 másodperc alatt is megoldható.

A Webox terminálok már most is ott vannak Budapest és a vidéki nagyvárosok frekventált helyein, de ezzel kapcsolatban Ivády István, ügyvezető igazgató elmondta: „A Webox terminálok augusztustól 80 helyszínen érhetőek el országszerte, de a terveink szerint 2016-ig 300-ra szeretnénk ezt növelni. A terminálok egyébként kiemelten biztonságosak: préselt acéllemezből készültek, mágneszáras ajtókkal vannak ellátva, és 3 biztonsági kamera pásztázza a környezetüket, valamint riasztóval felszereltek. Ezen túl a csomagok 150 000 forintos értékhatárig biztosítottak, így bárki biztonságban tudhatja küldeményeit! A csomagokat egyébként a G4S futárszolgálat kézbesíti a terminálokba. Bízunk benne, hogy innovatív szolgáltatásunkat sokan kipróbálják és megszeretik, hiszen számos előnnyel rendelkezik a hagyományos csomagküldéshez képest: bárhol és bármikor elérhető, nem kell otthon várni a futárt, vagy sorban állni a postán, egyéb átvevő ponton, vagy kellemetlen helyzetbe kerülni a munkahelyen egy magánfutár miatt. Sokan csak este érnek rá magánügyeiket elintézni, a Weboxnál ez sem akadály. A terminálok diszkrétek, így a kényes csomagok is kényelmesen, személyes közreműködő nélkül átvehetőek.”

Itt tudod megnézni, hogy van-e a közeledben Webox terminál: KERESD MEG A TERMINÁLOD

A Webox Facebook oldalát pedig ITT találjátok.

Személyes és nem mellesleg nagyon jó tapasztalatom van nekem is ezzel a szolgáltatással kapcsolatban. Nyáron jött egy e-mail, melyben felkínálták a lehetőséget, hogy kipróbálhassam. Kaptam egy értesítést szintén e-mailben, hogy a csomagom megkezdte útját, majd e-mailt és sms-t is kaptam arról, hogy megérkezett. Az átvételhez szükséges QR kód, és nyitókód is szerepelt az üzenetben. Én a nyitókódot használtam, nagyon egyszerű volt az átvétel. Csak beütöttem a kódot, és rekesz ajtaja, ami a csomagom védte, kinyílt.


Köszönöm még egyszer a lehetőséget, és a strandtáskát is, jövő nyáron biztosan sokszor fogom használni! :)

Megjegyzések

  1. Hm, jónak hangzik, hogy nem kell otthon ülni és várni a futárra, helyette te mész érte. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, sokszor jól jön, hogy akkor ugrok el érte mikor akarok, nem kell sem várni, sem pedig nyitvatartáshoz igazodni. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásod! Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg.