ROWENTA - STÍLUSOS FRIZURA HAJTÍPUSTÓL FÜGGETLENÜL


A Rowenta a tegnapi napon három újonnan bevezetett, otthoni használatra tökéletesített termékét mutatta be: a Volum’24 Respectissim hajtőemelőt, a Brush Activ Volume & Shine meleglevegős hajformázót, és az Instant Dry Respectissim hajszárítót.A tesztelési lehetőséggel egybekötött sajtótájékoztatón Raskó Enikő, a Rowenta hazai képviseletének marketing menedzsere bemutatta a Rowenta hajápolási termékcsaládjának három legújabb tagját, amelyek között mindenki megtalálhatja a számára ideális dúsító megoldást hajtípustól függetlenül: 
„A Rowenta elsődleges célja, hogy mindenki számára lehetővé tegye, hogy otthoni körülmények között is tökéletes frizurát készítsen magának. A változatos termékpalettánk a jelenlegi trendekhez alkalmazkodva most olyan hajformázókkal bővült, melyek fokozzák a haj dússágát, és növelik a volumenét, miközben a mindennapi használat esetén nem károsítják a haj szerkezetét.”


Huszka Petra, a Rowenta fodrásza egy rövid bemutatóval egybekötött előadás keretén belül ismertette az új termékek használatát, melyek segítségével bárki otthon a tükör előtt is percek alatt dúsabbá varázsolhatja a frizuráját:

A Volum’24 teljesen egyedülálló termék a hazai piacon, mely kifejezetten a lelapuló hajjal küzdőknek nyújt egyszerű és gyors megoldást a mindennapokban. A használata, amelyet a Rowenta a lehető legtartósabb hajtőemelés érdekében fejlesztette ki, teljesen eltér az eddig ismert hajformázókétól, de nagyon könnyen elsajátítható.

Forgó, kerámia bevonatú hengere megemeli a hajat a hajtőtől egészen a hajvégekig. A Thermo Protect névre keresztelt rendszer pedig a fejbőr védelmét szolgálja, miközben segíti a biztonságos használatot. Az ideális 170°C-os hőmérséklet gondoskodik a haj szépségéről, egészségéről, formázhatóságáról anélkül, hogy károsítaná. Az ionizáló funkciója semlegesíti az elektrosztatikusságot és könnyen kezelhető hajat varázsol. A legideálisabb a váll fölé érő haj esetén, használatával nem csak a lapos hajtól vehetünk búcsút, de ha megtekerve húzzuk ki a hajból, egyúttal hullámos tincseket is készíthetünk magunknak.


A Brush Activ Volume & Shine egyik legnagyobb előnye, amellett, hogy gombnyomásra feltekeri a hajtincseket, hogy magas teljesítményének köszönhetően hatékonyan szárít és formáz is egyben. A hajszárító és a körkefe együttes használata sokaknak okoz nehézséget, azonban ezzel az eszközzel a hullámosra szárítás jelentősen leegyszerűsödik.


Ionizáló funkciója hidratálja a hajat, megszünteti a statikus elektromosságot, így a frizura lágy, könnyen kezelhető és csillogó lesz. Kerámia bevonata védi a hajat és biztosítja az optimális hőeloszlást. Rövid és hosszabb hajon is kiválóan formáz. Akiknek váll fölé érő, vagy annál is rövidebb frizurájuk van, azoknak érdemes egy kis hajhab használata után, kisebb tincsenként haladva dúsítani a hajukat. A hosszabb hajúaknak pedig némi előszárítás után elegáns és gyönyörű hullámokat fésül a hajába, amely tartós, és nem roncsolja a hajvégeket úgy, mint a hajsütővasak.


Az Instant Dry Respectissim hajszárító Moving Air Booster tartozékának köszönhetően nincs szükség a hajszárító mozgatására használat közben, hiszen ez a tartozék megteszi a forró levegő mozgatását helyettünk is. Így jelentősen gyorsabb, mint a legtöbb hajszárító, és használat közben védi is a hajat.”Advanced Care technológiája védi a haj szépségét és egészségét. A Moving Air Booster különleges mozgásának köszönhetően maximálisan felgyorsítja a hajszárítást. A szűkítő feltét ideális a precíz hajformázáshoz, a diffúzor pedig dússá varázsolja a frizurát. A 6 választható sebesség/hőmérséklet fokozatnak köszönhetően kiválaszthatjuk a szárításhoz és formázáshoz legideálisabb hőfokot, a hideg légáramlat funkcióval pedig tökéletesen rögzíthetjük a frizurát. Az ionizáló funkció ennél a terméknél is elérhető.

Ajánlott fogyasztói áruk: Rowenta Volum’24 Respectissim: 15.990,- Ft, Rowenta Brush Activ Volume & Shine 18.490,- Ft és Rowenta Instant Dry Respectissim 13. 990,- Ft.


A termékek elérhetőek a Home & Cook üzletekben, valamint minden nagyobb elektromos áruházban és hipermarketben. 

Nagyon szupernek tűnnek az újdonságok, nekem talán a hajszárító a legszimpatikusabb, ugyanis a hosszú hajam miatt jó sokáig kell szárítanom egy-egy hajmosás után, minden ami lerövidíti az ezzel töltött időt, engem érdekel! :)Megosztás a Facebook-on

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásod! Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg.