MOYRA GEL LOOK & SILK NUDE KEDVENCEK

A mai posztban a Moyra újdonságaimat mutatom meg Nektek. Be kell vallanom, alaposan a szívembe férkőztek a kis drágák. 

Balról jobbra: Gel Look 942-Henriette, 938-Laurette, 939-Avril, Silk Nude 325-New York, 328-Sidney, 321-Paris

Mivel éppen "csontig" vágtam a körmeimet, így nem magamon, hanem körömmargarétán mutatom meg Nektek ezeket a szépségeket felkenve. (Körmökön is remekül mutatnak egyébként, de sajnos egyelőre nincs fotóm róla.)

A Gel Look-ok közül legjobban a Avril-t szerettem meg, a 2. helyen pedig Henriette végzett. Laurette is gyönyörű, enyhén zöldes beütésű óaranynak mondanám, de, ahogy a képeken is látszik, sajnos kicsit csíkoz, viszont ez a fedőlakkal feljavítható, amit én itt egyik lakknál sem használtam.

A Silk Nude-ok közül abszolút kedvencem a Paris, a maga visszafogott eleganciájával, tökéletesen illik rá a neve. Második az én toplistámon Sidney, és jelenleg a harmadik pedig New York, mert az én ízlésemnek kicsit mostanra még világos...De már most érzem, hogy télen jobban fogjuk egymást szeretni, ugyanis ő olyan a szememben, mintha egy kis üvegcsébe zárták volna a zimankós, cidris New York-i telet. :)

A minőségükkel összességében ismét meg vagyok elégedve, a színek pedig csodásak, és különlegesek. Kijelenthető, hogy a hónap kedvencei voltak ők nálam körömlakk-fronton. :)

Mennyiség:
12 ml/db
Ár: 450,- HUF/db

Beszerezhetőség: http://moyrashop.hu/

Nektek hogy' tetszenek? :)

Megjegyzések

 1. New York nekem is megvan, magában elég szürkéslila, fekete-fehér-ezüst glitteres lakkal szoktam feldobni :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, szerintem is jó ötlet rá a fekete-fehér-ezüst glitter. :)

   Törlés
 2. A Laurette nem tetszik, csúnya és csíkos is. Viszont a többi szín szép, a Henriette nekem is meg van ezek közül, én is szeretem :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj, ne sértsd meg szegény Laurette-et, igaz, csíkoz, de azért nem csúnya. :) Fedőlakk szépen feljavítja amúgy. Nyomdázni akarok vele még, hátha abban meg kiváló lesz... :)

   Törlés

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásod! Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg.