VICHY DERCOS NEOGENIC - A HAJ MEGÚJULÁSÁÉRT II. RÉSZ

Aki rendszeresen olvas, biztosan emlékszik rá, hogy elkezdtem tesztelni a Vichy hajkezelését. Amennyiben nem olvastad vagy már nem emlékszel ITT találod róla az 1. posztot.Elérkezett az idő, hogy ismét írjak róla, ugyanis már túl vagyok egy teljes dobozon, és már a 2-at fogyasztom. 
Nézzük a véleményem és a tapasztalataim:
Az elsőre meglepően erősnek tűnő illatát a terméknek, mára nagyon megszerettem, és igazából 10 perc után talán még a kutya még érezné meg, mivel teljesen elillan. Nagyon hamar beszívódik és cseppet sem zsírosít, pedig mielőtt elkezdtem, ettől tartottam, de szerencsére nem történt ilyen. :)
Mostanra érezhetően, láthatóan erősebb és fényesebb a hajam, és tele lettem vadiúj babahajakkal.  Vicces, ahogy hajmosás után, frissen szárítva, a fejem búbján (is) nézegetnek az ég felé. :)) Nagyon elégedett vagyok már a mostani eredménnyel is, de természetesen használom tovább, hiszen láthatóan örül neki a hajam, és hálás érte.

Kaptam kérdéseket, és úgy vettem észre, hogy többen félreértik, hogy mire való a Dercos Neogenic:
Ez egy kozmetikai termék. A célja nem a hajhullás elleni küzdelem, hanem a ritkás / nem eléggé sűrű haj dúsítása.
Emlékeztetőül:
"A haj élete meghatározott ciklusokban zajlik: növekszik, stabilizálódik, majd kihullik. Két ciklus között a hajhagyma inaktív, „alvó“ fázisba kerülhet: felfüggeszti működését, és üres marad. Minél tovább tart ez a fázis, annál nagyobb az üresen maradó hajhagymák száma.
A hajszálak száma láthatóan csökken, a hajzat megritkul. 
A VICHY DERCOS NEOGENIC 5%-os Stemoxydine biomimetikus hatású molekulát tartalmaz, az új hajszálak eredetét jelentő hajhagyma alapsejtek helyes működésének elősegítése céljából. Az inaktív hajhagymák felébrednek, így 3 hónap alatt akár 1700 új hajszál jelenhet meg a fejbőrön."


A használata roppant egyszerű, csak belekattintjuk a kis ampullát az adagolóba, és felvisszük cikkcakk mozdulatokkal, majd pedig alaposan bemasszírozzuk. Kellemes esti rutinná vált a használata.

  Munka közben a Dercos Neogenic :)


Nekem nagyon tetszik ez a kicsit futurisztikus-hatású  reklámfilm, ami a termékről készült, nézzétek meg:
Megosztás a Facebook-on

Megjegyzések

  1. Érdekes termék, az biztos, örülök, hogy neked működik :) Nekem régen olyan dús hajam volt, hogy a fodrász alig bírta levágni, manapság meg pont az ellenkezője :( Akkoriban utáltam a dús hajat, most meg a ritát nem szeretem, semmi sem jó :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, megértem, amit mondasz...nekem is rengeteg hajam volt, az utóbbi időben lett ritkább, de úgy látom ez tényleg beválik, és felébredtek a kis álomszuszékok. :D

      Törlés

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásod! Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg.