MAYBELLINE FASHION ZONE SMINKTREND


Maybelline New York - FASHION ZONE - 2014 ŐSZI SMINKTREND by Larion Oscar

"Készen állsz, egy merészen új korszakra? Lágy, krémes textúrák, melyek újraértelmezik a sminkelés szabályait. A Maybelline New York legújabb sminkkollekciója elhozza Neked a New York Fashion Week legforróbb trendjeit, a FASHION ZONE kollekciót. Larion Oscar, a Maybelline New York magyarországi sminkmestere, megreformálta az 50-es évek aranykorát,így született meg a VINTAGE EYE LOOK. A karizmatikus ROCK IT LOOK egyszerre fémes és ellenállhatatlan, mellyel titokzatos stílusvilágot teremt. A DIFFERENT STROKES LOOK életérzése a női erő szimbolikája és a geometria párhuzamát hivatott bemutatni. A Maybelline és a New York-i divat összefonódása, együtt teremti meg az új generáció erejét, lendületét."

GOLDEN AGE - VINTAGE EYE LOOKAz egységes,természetes bőrszínhez használd az Affinitone HD, bőrvédő, E-vitaminban gazdag, ultra könnyű, folyékony alapozót, majd fixáld le a selymes Affinimat púderrel. Az orcákat emeld ki az Affinitone Blush Peach, barackos árnyalatú arcpirosítóval az arc közepétől a halánték irányába,végig az arccsont alatt. A szem kiemeléséhez a Color Tattoo 24H, tartós szemhéjkrém, Permanent Taupe árnyalatát satírozd a mozgó szemhéj egészére, és az alsó pillatőhöz végig. Majd a Color Tattoo 24H On and On Bronze árnyalatát vidd fel a szemzughoz, a szem külső széléhez és satírozd össze a mélyítő vonal irányába. A Master Drama Khol éjfekete, tartós szemceruzával finoman emeld ki alul-felül a szempillatövet, majd satírozd el a kontúrszéleket. Szempilláidat a Volum’Express The Colossal Go Extreme dúsító szempillaspirállal fesd ki alul-felül. Szemöldöködet élénkítsd a Master Shape, szemöldökformázó ceruzával. Ajkad ragyogásához, válaszd a Color Sensational, méznektárban gazdag ajakrúzs Pink Brown árnyalatát.

DIFFERENT STROKES LOOK


Legyen ragyogóan természetes és légiesen könnyed az alapozás. Az egységes bőrszínhez használd az Affinitone HD, bőrvédő, E-vitaminban gazdag, ultra könnyű, folyékony alapozót. Fixáld le a selymes, matt Affinimat púderrel. Az orcákat emeld ki az Affinitone Blush Peach, barackos árnyalatú arcpirosítóval az arccsont alatt. Szemöldöködet finoman élénkítsd a Master Shape szemöldökformázó ceruzával, a hajtő színével megegyező árnyalatot használva. A szem kiemelésére a Lasting Drama Gel Eyeliner, tartós krémtusra lesz szükség. Kezdésként húzz egy szép tusvonalat, majd a külső széléhez érve kissé húzd túl és kösd össze az alsó ívvel. Töltsd fel színnel a körülhatárolt területet. Majd ugyanezt tedd meg a belső szemzugnál is. Szempilláidat a Volum’Express The Colossal Go Extreme dúsító szempillaspirállal fesd ki. Az ajkak szenvedélyét fokozd a Color Sensational, méznektárban gazdag ajakrúzs, Lady Red érzéki árnyalatával.ROCK IT LOOK - THE GIRL POWER


A természetes fedéshez kezdd a sminkelést az Affinitone HD, bőrvédő, E-vitaminban gazdag, ultra könnyű, folyékony alapozóval. Fixáld le a selymes, matt Affinimat púderrel. Az orcákat, emeld ki az Affinitone Blush Peach, barackos árnyalatú arcpirosítóval, az arccsont alatt. Szemöldöködet finoman élénkítsd a Master Shape szemöldökformázó ceruzával. A tekintet fémes titokzatosságához a Color Tattoo 24H, tartós, fekete szemhéjkrémet tedd a mozgó szemhéj egészére, majd alul is végig a szempillatőnél. A Color Tattoo 24H ezüst színét satírozd el a szemhéjad közepénél. Colossal Kajal fekete szemceruzával kontúrozd alul felül a szemet, majd a legvégén emeld ki vele a vízvonalat is. Szempilláidat a Volum’Express The Colossal Go Extreme szempillaspirállal dúsítsd, alul-felül. Ajkaid természetes ragyogásához a Color Sensational, méznektárban gazdag ajakrúzs, Peach Pearl Diamonds, légies árnyalatát válaszd.
A sminktrendben szereplő termékek (ajánlott fogy. árakkal):

1. Affinitone alapozó (2 199 HUF)
2. Colossal Kajal (699 HUF)
3. Affinitone pirosító (2 199 HUF)
4. Master Shape szemöldökceruza (1 999 HUF)
5. Color Sensational ajakrúzs (2 199 HUF)
6. Affinimatt púder (1 799 HUF)
7. Color Tattoo 24 HR (2 199 HUF)
8. Colossal Go EXTREME szempillaspirál (2 699 HUF)Megosztás a Facebook-on

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásod! Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg.