FC FYTOFONTANA STEM CELLS EYEDARK - SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ


Őssejtes szérum szem alatti sötét karikákra
A szérum a szem alatti sötét elszíneződések és a szem körüli ráncok csökkentését célozza meg. Az őssejtes szérum segítségével a szem alatti sötét karikák, valamint az öregedés látható jelei csökkenthetők, ill. megelőzhetők. A készítmény az őssejtes hatóanyagokon túl olyan peptidekkel van kombinálva, melyek megakadályozzák a sötét karikák kialakulását az erősen pigmentált összetevők kiválasztásával, valamint csökkentik a gyulladást és megnyugtatják a szemkörnyéki érzékeny bőrt.


Az EyeDark a szemkörnyék mikrokeringésének, a nyirokkeringésnek és a kis erek állapotának javításán keresztül javít a szem alatti elszíneződések állapotán. 
Ezt a készítményt kivételes módon nem én teszteltem, hanem egy barátnőm, akinek sajnos a bőre elég érzékeny illetve a szemkörnyéke hajlamos a dehidratáltságra, karikásodásra; emiatt gondoltam, hogy számára ez a termék beválhat, használhat.
Nézzük, hogy vált be neki:

"Kellemes, szinte vizes állagú a termék, a használata után szinte azonnal érezhetően hidratáltabbá, és frissebbé teszi a szemkörnyékem. Reggelente nincs sok időm, hogy túl sokat szöszmötöljek, ezért is örültem neki, hogy rendkívül hamar beszívódik. Nagyon finom illata van, nem zavaró egyáltalán, és semmiféle irritációt nem okozott, pedig eléggé érzékeny a bőröm. Már akár pár perc után lehet rá sminkelni. Reggel és este is használom.
A hosszabb távú tapasztalatom is pozitív: sokkal jobb a bőröm állaga, a szárazságokból adódó apróbb ráncocskák is javultak, érezhetően-láthatóan élettelibb lett a szemkörnyékem."


Mennyiség: 15 ml
Ajánlott fogy.ár: 7 740 Ft
Beszerezhető: patikák és gyógynövényboltokMegosztás a Facebook-on

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásod! Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg.