A MI NAGY NAPUNK - 2009.09.05.


Ennyire személyes bejegyzés még sosem készült a blogon, szóval kicsit azért furcsa érzés ilyesmiről írni, de úgy gondoltam, hogy az 5. házassági évfordulónk megérdemel egy posztot itt is, amolyan "bjútiblogger" szemszögből.
A szervezési részletekre most nem térnék ki külön, csupán annyiban, hogy mi szerveztük az egészet, nem vettünk igénybe külső segítséget. (Egyébként annyira megtetszett ez a "szervezősdi", hogy 1 évvel később megszereztem az esküvőszervezői képesítést.)

A GYŰRŰK 

Mindig is a szimpla, azaz a kő nélküli karikagyűrűk tetszettek, tehát kizárólag ilyesmiben gondolkoztunk.  Végül a döntésünk erre az egyszerű, de nagyszerű dizájnú gyűrűpárra esett, mindkettőnk cicakarmolásokra asszociált a bevágásokat látva. /Menthetetlen macskások vagyunk. :)/ Belül domborított, hogy kényelmes legyen a viselése.
Azóta is nagyon tetszik, állandóan hordom, jó döntés volt. :)
A RUHA

Elég sokat nézegettem, miután megtörtént az eljegyzés, és ki is néztem egy esküvői magazinból egy amolyan habos-babos-tünci-müncis ruhát, hogy nekem ez KELL!
A 2. szalonban, amint beléptem, szembenéztem ezzel a ruhával teljesen véletlen, hát mondanom sem kell szerintem, hogy azonnal fel kellett próbálnom! ...és jött a hideg zuhany. Úgy néztem ki benne, mint egy túlméretezett habcsók. Teljesen elkeseredtem, úgy éreztem, hogy más ruha úgysem fog tetszeni, marad a krumplis zsák. #hisztismenya
Persze aztán pár perc elteltével, újra szerelembe estem, és az a ruha már a Nagy Ő volt... :)
A cipőm, egy egyszerű hófehér magassarkú volt, kb 12 cm-es sarokkal.
A Férjem az esküvőre csináltatott magának egy fekete, anyagában hosszanti csíkos öltönyt, az üzletekben nem találtunk olyat, ami ne lett volna rövid neki. Hófehér inggel és egy nagyon szép ezüst színű, selyem Andrew's Tie nyakkendővel viselte.

San Patrick 2009-es kollekció - PalermoFRIZURA, SMINK, KÖRÖM ÉS KIEGÉSZÍTŐK

Abban biztos voltam, hogy nem szeretném egy kis kontyocskába összeszuszakoltatni a hajam, ha már ennyire hosszú, akkor látszódjon is, illetve a Férjem is imádja a hajam. Egy félkontyban egyeztünk ki a fodrászommal, és simán hagytuk az alját, ugyanis a hajam, súlyánál fogva 1 óra alatt kilógta volna  a hullámokat magából. Azért a királylányos énem is bejelzett, így volt tiarám is, fátylam is...stb. nekem ez így volt komplett és tökéletes. :) A bal kezemen a mamámtól örökölt gyűrűt viseltem, mindenképp' azt akartam, mivel aznap Ő már lehetett velünk... :(
Sminkben kimondottan természeteset szerettem volna, földszínekkel, nem kértem műszempillát, és strasszkövet sem. Natúr, de mégis szép smink született, teljesen meg voltam elégedve vele.A körmöm, sima francia manikűr, pár kővel, egy réteg porcelánt kértem rá, hosszabbítani nem akartam.


VIRÁGOK

A kedvenc virágaim voltak a főszereplők: kála, orchidea, fehér rózsa...némi zölddel, apró virággal és gyöngyökkel kiegészítve.DEKORÁCIÓ

A dekorációról most nem találtam meg a képeket, (pedig készült még a vendégsereg érkezése előtt...elő kell kerítenem), de bordó-fehér volt. Egyébként a meghívók, és az ültetőkártyák is ezekben a színben készültek, és azokat is mi terveztük magunknak.
Nem volt nagy létszámú a vacsora, csak a család és a legközelebbi barátok voltak, ugyanis mindketten ilyen meghitt, szűkkörű vacsit szerettünk volna.
A zene vegyes volt, a régiesebbtől az újakig szólt mindenféle, így mindenki talált kedvére valót.
Mi pedig az első táncunkat Mariah Carey - Luther Vandross: Endless Love című számára táncoltuk.Végszóként: Kívánom, hogy mindenki élje át ezt a csodát, találja meg azt az embert, aki a másik a fele...mert bár nagy szavaknak tűnhetnek, de higgyétek el, hogy igazak: Én a mai napig hálás vagyok a sorsnak, hogy reggelente az ő szemébe nézhetek először, amikor kinyitom a szemem.


Boldog 5. évfordulót nekünk Drágám! <3


Megosztás a Facebook-on

Megjegyzések

 1. Komolyan mondom, ez megkönnyezni való bejegyzés, főleg az utolsó sorok. :"(
  Gratulálok nektek, még sokszor ennyit. :)

  VálaszTörlés
 2. Gratulálok, gyönyörű voltál a nagy napon! :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép menyasszony voltál, a hajad is, a sminked, a ruhád és úgy minden nagyon szép volt! Sok boldogságot Nektek! :)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásod! Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg.