PARFÜM - KATY PERRY ROYAL REVOLUTION

"Illatot viselni olyan érzés, mintha valami láthatatlan, pazar páncélt öltenénk magunkra. A Royal Revolution illattal arra szeretném biztatni a nőket, hogy éljenek saját törvényeik szerint, vállalják fel szépségüket, legyenek magabiztosak. Mindezek olyan titkos fegyvert adnak a kezükbe, amivel minden akadályt legyőzhetnek!" /Katy Perry/


A győzelem illata

Végre itt van! A Coty jóvoltából már nálunk is kapható:

Katy Perry - Killer Queen’s Royal Revolution


Bevezetés: 2014. augusztus

Kiszerelések:


KATY PERRY ROYAL REVOLUTION EDP 15 ml 5 799,- HUF   
KATY PERRY ROYAL REVOLUTION EDP 30 ml 8 399,- HUF       
KATY PERRY ROYAL REVOLUTION EDP 50 ml 10 999,- HUF   
KATY PERRY ROYAL REVOLUTION DEO NATURAL SPRAY 75ml 2 999,- HUF

A tervező...
Nem más, mint Pierre Negrin, a Firmenich parfümház parfümőre, tervezte ezt a csábító és ellenállhatatlan illatot.

Az illat...

Fejillatában a pink frézia, a vörös gránátalma bűvöli el érzékeinket. A szívillatban a szantál, a narancsvirág, a jázmin fenséges kombinációját, a kökény misztikus aromája koronázza meg.
Az alapillatban pedig a szexi pézsma és vanília orchidea mámorító kettőse gondoskodik az illat tartósságáról.

A design...

A varázslatos, sokszögű, megannyi zafírkék árnyalatban szikrázó üvegen, fémes színű kupakot királyi páncél ihlette, amely szimbolizálja Katy Perry hősiességét és címerét. 

A reklám kampány...


A Tim Walker fotózta hirdetés, Katy Perry lázadó személyiségét jelzi, ahogy hadvezéri kosztümében diadalmasan támaszkodik egy páncélos lovagra, és sugárzik belőle a megbízhatóság és hősiesség.
Készült egy nagyon aranyos reklámfilm is, aminek egy rövidebb verzióját a Facebook oldalamon már mutattam Nektek, de én nem tudom elégszer megnézni! :) Nagyon-nagyon tetszett ez a film, remélem Nektek is! :) Alaposan megihletett, szóval én is megírtam a magam meséjét, sőt illusztráltam is saját kezűleg készített ceruzarajzaimmal, hogy mi lenne, ha nekem is lenne egy ilyen csodaparfümöm...

Vanity és a csodaparfüm

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy Katy nevű, gyönyörű tündér, aki megalkotott egy varázslatos parfümöt, hogy segítsen vele minden önbizalomhiánnyal küzdő lányon és asszonyon.


Mesénk másik főhőse, Vanity, aki egyszerű, hétköznapi lányként élte mindennapjait, amikor egy napon Katy meglátogatta őt.


De nem érkezett ám üres kézzel: adott neki egy varázstükröt és a csodaparfümöt.


Vanity a tükörben mindig megláthatta, ha egy lány szomorú, mert nincs elég önbizalma...

...ekkor csak előkapta a parfümjét, fújt magára egy keveset és hipp-hopp, máris ott termett a búslakodó lány házánál. Letett az ajtó elé egy ajándékcsomagot, becsengetett, és huss...már ott sem volt!


A lányok nagyon meglepődtek, hogy vajon kitől kaphattak ajándékot, pláne, mikor a dobozt kinyitva, egy csodaszép üvegcse került elő, egy levélkével együtt, melyben ez állt: "Élj a saját törvényeid szerint, vállald fel szépségedet és bízz magadban, ez lesz a Te titkos fegyvered!"Miután kipróbálták a parfümöt, egy szempillantás alatt, büszke, boldog, és magabiztos Nővé változtak!


Hogy mi ebből a tanulság? Még akár az olyan kicsike dolgokban, mint egy parfümös üvegcse is rejtőzhet nagy-nagy csoda!
Ez volt az én mesém, ami itt és most véget ér. Aki nem hiszi járjon utána, hisz' e parfümöt már a boltok polcain találja! :)Megosztás a Facebook-on

Megjegyzések

 1. Ez nagyon aranyos volt.:) Jöhet még hasonló. ;)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon jó lett, tényleg jöhetne többször is. ;)
  Küld el Katy Perrynek angolul. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. jajj, nagyon köszi, aranyos vagy! :) :*

   Törlés

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásod! Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg.