VICHY DERCOS NEOGENIC - A HAJ MEGÚJULÁSÁÉRT

Vajon a hajhagymák is szoktak aludni? Bizony, szoktak!A haj élete meghatározott ciklusokban zajlik: növekszik, stabilizálódik, majd kihullik. Két ciklus között a hajhagyma inaktív, „alvó“ fázisba kerülhet: felfüggeszti működését, és üres marad. Minél tovább tart ez a fázis, annál nagyobb az üresen maradó hajhagymák száma.
A hajszálak száma láthatóan csökken, a hajzat megritkul. 

A VICHY DERCOS NEOGENIC 5%-os Stemoxydine biomimetikus hatású molekulát tartalmaz, az új hajszálak eredetét jelentő hajhagyma alapsejtek helyes működésének elősegítése céljából. Az inaktív hajhagymák felébrednek, így 3 hónap alatt akár 1700 új hajszál jelenhet meg a fejbőrön.
Kecsegtetően hangzik, ugye? Nos, nekem is nagyon felkeltette a kíváncsiságom.

Az ajánlott kezelés hossza 3 hónap, 1 ampullát kell reggel vagy este, száraz vagy nedves hajra alkalmazni a képen látható adagoló segítségével. Hipoallergén, és parabénmentes. Nem zsíros, és nem ragad.


Ajánlott fogyasztói ár: 14 899 Ft / 14 ampulla (14x6 ml)
Ajánlott fogyasztói ár: 25 499 Ft / 28 ampulla (28x6 ml)

Alapból az én hajam a tipikus selymes, vékony szálú, és az utóbbi időben kicsit kevesebb tömegűnek érzem, szóval nagyon nagy reményekkel vágok bele a tesztelésbe, de természetesen havonta beszámolok Nektek a fejleményekről.
Szóval, ha kíváncsiak vagytok, akkor figyeljétek a blogot, és a Facebook oldalam. Folyt. köv! :)

Facebook | Bloglovin'

Megosztás a Facebook-on

Megjegyzések

 1. Nekem ez nagyon kellene :( Csak az ára....
  Nekem ritka, vékony száló hajam van, ráadásul annyi stressz ért az elmúlt 3 hónapban, hog rettenetesen hullik :/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Bogee! A stresszt tudatosan próbáld meg kiszorítani az életedből! Tudom, nem egyszerű, de tapasztalatból beszélek, sikerülhet! Én is nagyon stresszelős, ideges típus voltam, viszont elhatároztam, hogy tudatosan nézem a dolgok jó oldalát, nem engedem magam felhúzni olyan könnyen, azóta sokkal jobb a helyzet, minden téren.
   Hajpakolást szoktál használni? Amit én ismerek és szeretek az a kókusz-, illetve az argán olaj, plusz a ricinus olajra is sokan esküsznek, azt én még nem próbáltam. Fontos a belső táplálás is, és ahogy Augrey80 is írta hozzászólásban; ha nagyon súlyos a hajhullás, dokihoz mindenképp menj el, akár valamilyen gyulladás (pl.fog...stb) is okozhat hajhullást.

   Törlés
  2. Egyébként létezik sampon is, erre a problémára a Vichytől, a Dercos Neogenic sampon, ami a párszáz Ft-os samponokhoz képest nem olcsó, de legalább az ampulláknál lényegesen kevesebbe kerül (4 ezer Ft körül van), és ugyanúgy a Stemoxydine hatóanyaggal + sűrűséget fokozó technológiával ellátott termék.

   Még nem próbáltam, de a leírása alapján, nagyon vonz engem is a sampon.

   Törlés
 2. Ha tesztelésre kaptad, akkor megértem, hogy kipróbálod, de első körben probléma esetén egy hajgyógyász, háziorvos-vérvétel és hajvitaminok is sokat tudnak segíteni lényegesen olcsóbban. Kóros hajhullás esetén meg pláne első az orvos.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, ez természetes. Egyébként nem hullik a hajam - mármint egészségtelen mértékben semmiképp, csak, ahogy írtam, a szokotthoz képest jelenleg kicsit "vékonyabbnak" érzem a tömegét. A hajszálaim egyébként egészségesek. :)

   Törlés

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásod! Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg.