REALASH - SZEMPILLA KONDICIONÁLÓ

A REALASH szempilla kondícionáló egy nagyrészt növényi hatóanyagú termék. Ami forradalmivá teszi, hogy nem csupán egy ideiglenes megoldást kínál, hiszen a saját szempilláid, amik új erőre kapnak, hihetetlenül megnőnek, így bárhol, bármikor csodásan mutatnak.
Nos ezek után, ki ne lett volna kíváncsi rá? Naná, hogy én is az lettem, így örömmel mondtam igent a tesztelési lehetőségre.

Gyönyörű csomagolásban érkezett meg termék, ez hatalmas plusz pont a cég felé, ugyanis szeretem az ilyen apróságokat, amik éreztetik, hogy számít és igenis fontos a véleményem, tehát adnak arra, hogy milyen körítéssel kapom meg a tesztelendő darabot.


A termék a leírás szerint teljesen biztonságos, érzékeny szeműeket sem irritál.
Bőrgyógyászok által tesztelt, és ajánlott.

"A REALASH egy teljes mértékben biztonságos szempilla növelő, amely növekedésre stimulálja a szempillákat. Nem irritálja a szemeket, nem okoz allergiát, és nem változtatja meg a retina színét – ami egy gyakori mellékhatás az olcsó termékeknél. A REALASH megfelel az összes biztonsági előírásnak, és ezek felett a vásárlók is elégedettek."
Dr.Suzane Strauss

  • 25%-al hosszabb, és 84%-al vastagabb szempillák
  • Tudományosan bizonyított hatás
  • Nincsenek mellékhatások
  • Díjnyertes formula
  • Több millió elégedett vásárló


Már tesztelem kb 10 napja, egyszerű és gyors a használata, naponta egyszer kell a szemhéjra felvinni. Én este használom, a megtisztított szemhéjamon. 3 ml szérumot tartalmaz, ez kb. 4-5 hónapra elegendő a leírása szerint.


Az eredmények, amit elérhetünk vele: 
4. hét végére 10%-kal hosszabb
6. hét végére 18%-kal hosszabb, 63 %-kal vastagabb
8. hét végére 25%-kal hosszabb, akár 63 %-kal vastagabb szempillák

Nagyon kíváncsi vagyok, természetesen beszámolok a tapasztalataimról, eredményekről a későbbiekben. Addig is, íme az én "előtte" fotóim, rajtuk a teljesen csupasz szempilláimmal:


Hamarosan újra jelentkezem! :)

Update
: A kezelést befejeztem, de sajnos nem tudok képekkel szolgálni Nektek, ugyanis szőrén-szálán eltűntek az "utána" fotók. :( Nagyon sajnálom, mert tényleg fantasztikus hatásra képes a termék: hosszú, erős, és gyönyörűen ívelt pilláim lettek. Ajánlom figyelmetekbe egy kedves bloggerina írását - fotókkal, aki szintén tesztelte ezt a szempillaszérumot, és neki is szuperül bevált:
http://www.makeuponabudget.hu/2015/02/realash-5-honapon-at-tarto-teszt.html


Megosztás a Facebook-on

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásod! Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg.