LA ROCHE-POSAY TOLERIANE ULTRA FLUID

Még március végén voltam én is a L'Oréal Blogger Day-en, ahol a goodie bag-ban lapult a La Roche-Posay hidratálókrémje is. Azonnal kiszúrtam, őszintén szólva ennek a terméknek örültem talán a legjobban, és reménykedtem, hogy pont olyan jól beválik, mint amit vártam tőle. Akkor, lássuk a medvét! :)Innováció az érzékeny / túlérzékeny / allergiás arcbőr számára a La Roche-Posay-tól


Toleriane Ultra Fluid - La Roche-Posay termálvízzel

Az első fluid textúrájú, nem zsíros hidratáló arckrém minden napra, érzékeny vagy allergiás arcbőrre, amely intenzív és hosszan tartó enyhülést hoz a bőr számára. Bőrnyugtató hatású Neurosensine hatóanyagot tartalmaz az azonnali enyhülésért és komfortérzetért.Kizárólag a szükséges hatóanyagokat tartalmazza minden olyan összetevő nélkül, amely esetleg irritációt vagy allergiát idézhet elő. 

Ezt a könnyed állagú arckrémet elsősorban érzékeny és allergiás, kombinált vagy zsíros arcbőrre fejlesztették ki, de igazából bárki számára alkalmas, aki kedveli a fluid textúrát. 
Érdekesség, hogy a szemkörnyék és a szemhéj ápolására is alkalmas!
Nem hagy zsíros réteget, egész nap hidratált és kellemes tapintású a bőröm.
Csomagolás: Ultra hermetikus pumpás flakon, a szennyeződés kockázata ellen. A termék egy áttetsző zsákocskában van, ahogy fogy, úgy zsugorodik össze, így préseli ki magából az összes krémet.

Én itt tartok :)

Nagyon kevés elég belőle, folyamatos használat mellett is, ahogy látjátok, bőven van még benne.


Az arcbőrömet, ami normál - kombinált, időnként enyhe vízhiánnyal, tökéletesen karban tartja ez a krém, semmi irritáció, nincsenek szárazabb részek, és nem is zsírosítja sehol.

Summa summarum: Én megtaláltam a tökéletes hidratáló krémet, jelenleg biztosan nem fogok mást használni. Szerencsére egyelőre semmi szükségem külön anti-aging termékekre, számomra ez a fluid illetve a sok-sok víz ivás, zöldségek-gyümölcsök elegendő bevitele megfelelő és elegendő.

Újravenném-e: IGEN!

Ajánlott fogyasztói ár: 5 299 Ft / 40 mlMegosztás a Facebook-on

Megjegyzések