PLAYBOY FIRE BRIGADE HIDRATÁLÓ AFTER SHAVE

A mai napra egy rendhagyó poszttal készültem Nektek, ugyanis a termék, amiről olvashattok egy férfi kozmetikum. A Coty Hungary Hft. jóvoltából kaptuk tesztelésre, a Playboy Club keretein belül.
A tesztelő ez esetben pedig nem más lesz, mint az én egyszem férjecském. :)
A dőlt betűs, idézőjeles mondatok a párom véleményét tükrözik, a normál betűstílus pedig természetesen az én irományom.


Kicsit furcsának tűnhet, hogy egy női oldalon férfiaknak szánt termék tesztjét olvashatjuk, de gondoljatok bele Csajok! Egy finom illatú, hidratált pasi-pofi, az nekünk is jó, nemde? :)
A tesztelendő termék nevéből sejthetjük - Fire Brigade Hydrating After Shave Balm -, hogy itt bizony egy nyugtató, hidratáló hatású kozmetikumról van szó, ami az érzékeny, irritációra hajlamos bőrre is  kedvezően hathat.
A tubus az ezüstszürke-kék színvilággal abszolút pasis, természetesen a fekete kupakon, és a flakonon is megtalálható a nyuszifej-sziluett, illetve egy nyuszilány, ami poroltót tart a kezében.
Mennyisége: 100 mlA tubus könnyen nyílik, megfelelően zár a kupak visszapattintása után, szóval utazáshoz is bátran bedobható a nesszeszerbe.
"Első körben nehezebbnek tűnhet a balzsam kinyomása, de ez csak azért van, mert egy kis levegőt kell kipréselni belőle és mivel nem olyan folyékony, ezért kicsit bizony meg kell nyomni, hogy meginduljon, amikor viszont már jön belőle a balzsam, akkor szépen lehet szabályozni, ha nem túl nagy erővel nyomom össze a tubust. A képen látható mennyiség nekem elég volt bőven az egész arcomra."


"Nem okozott irritációt, jó illata van, és szerencsére hamar felszívódott, ugyanis nem szeretem, ha sokáig krémesnek érzem az arcom."

Ahogy olvashatjátok, kimondottan jó vélemény alakult ki bennünk a termékkel kapcsolatban. 
Azt még el kell mondanom, hogy az én párom nem igazán szeretett borotválkozni a villanyborotvájával sem, mert eddig mindig kiütötte a bőrét később, akármilyen After Shave-et kent rá, ezért nullás géppel szokta "letolni" a borostát. Viszont ezzel a készítménnyel olyan jó kapcsolatba került :), hogy azóta használja - az egyébként nnó tőlem kapott - villanyborotváját, nem kell tartania a kipirosodástól, bőrirritációtól, ami régebben rendszeresen jelentkezett nála, borotválkozást követően.

Újravenné-e: "Igen."Megosztás a Facebook-on

Megjegyzések