PARFÜM - TOM TAILOR EAST COAST CLUB WOMAN

Akik már régóta olvasnak, és kicsit talán meg is ismertek már, azok tudják, hogy parfüm terén az én szerelmem nem más, mint a Lancome Trésor Midnight Rose. De persze ennek ellenére nem csak őt használom, egyrészt, mert elég drága mulatság lenne, másrészt, mert imádok újabbnál újabb, fincsi illatokat kipróbálni, megismerni. 

A mai posztban egy lifestyle márka édes, bolondos, nyárias illatát szeretném Veletek megismertetni. A Tom Tailor-t
1962-ben alapították Hamburgban. A márka termékei a ruházati cikkek és a farmerek mellett a női és férfi parfümök. Termékeikkel elsősorban a fiatalabb közönséget célozzák meg. Az East Coast Club 2013-ban debütált nagy sikerrel. De vajon miért ez a név: East Coast Club? Mivel az USA keleti partján megtalálható minden, amire az Amerika-rajongók vágynak: élettel teli városok, lenyűgöző tájak, gyönyörű partszakaszok, ínycsiklandozó tengeri ételek és nem mellesleg a híres egyetemek.


Illatcsalád: Virágos-gyümölcsös. Én első fújásra enyhén cukorkásnak érzem, ami szerencsére nem sokkal későbbre finoman édessé, nőiessé szelídül.

Illatjegyek:
Fej: Citrom
Szív: Gyöngyvirág, Jázmin, Tubarósza, Rózsa, Barack, Szilva, Málna
Alap: Ámbra, Vanília, Cedarfa 

Csomagolás: Nagyon cuki, nem? :) Rózsaarany kupak, a címkéje + "nyakszalagja" pedig textilből van! :)
Maga a folyadék pedig halvány rózsaszín.

Tartósság: Nagyjából 5-6 órán át érzem az édeskés illatát magamon.

Igazából nem csak fiatal nőknek ajánlanám ezt az illatot, hanem érettebb, de fiatalos nőknek is, ehhez az illathoz nem kell más csak egy kis vidámság, pajkosság, hogy remekül álljon a viselőjén. :) 
Sőt a párotokat is meglephetitek ilyen parfümmel, ugyanis létezik férfi kiadásban is!

Ismeritek ezt a parfümöt? Mi a kedvenc nyári illatotok? :)


Megosztás a Facebook-on

Megjegyzések