VANITA 100% NATÚR SZAPPANOK

Ma az egyik kedvenc bőrápoló, tisztító termékeimről hoztam Nektek egy posztot, ugyanis már régóta használom őket, és annyira elégedett vagyok velük, hogy Veletek is muszáj megosztanom az infókat. :)

Ha röviden szeretném elmondani, amit a szappanokról szeretnék, egy mondat is elég: A VANITA MAGA A CSODA!
De ne ijedjetek meg, nem hagylak itt Titeket parlagon ezzel a pár szóval... :) Nézzük, mitől olyan különlegesek ezek a szappanok?


A Vanita szappanok a kristályok erejét hordozzák magukban, ugyanis természetes kristályok által energetizált vízből készülnek. Külsőleg alkalmazva a kristályvizek néha hasznosabbak, mint a kövek, hiszen amíg előfordul, hogy egy kristály nehezen helyezhető el a kívánt testfelületen, addig a kristályvízzel készített és energetizált szappanok az egész tested felületén ki tudják fejteni jótékony hatásukat.

Hogyan működik?

A kristályvizek előállítása során a kőzetekbe, ásványokba vagy drágakövekbe zárt információ átkerül a vízbe. Az így informált vizek a kövekhez hasonló hatást fejtenek ki az emberi szervezetre. A lényeg itt kizárólag a kőből származó információ, nem pedig valamilyen módon a vízbe került, kioldott anyag. ( Ezt a mikrobiológiai vizsgálatok is igazolják ). A homeopátiás orvosságokhoz és a Bach-virágesszenciákhoz hasonlóan a kristályvizek is az információs orvoslás gyógyszerei. Közös jellemzőjük, hogy hatékonyságuk nem az anyagukban, hanem csak és kizárólag az általuk hordozott információban rejlik.

VIGYÁZAT! Nem minden kő alkalmas víz, fürdővíz készítésére.
Külsőleg bizonyos kristályok minden további nélkül alkalmazhatóak, viszont vízbe helyezve méreg anyagok válhatnak ki belőlük.

A Vanita szappanok kristályai azonban tökéletesek erre a célra!

Az eljárás a következők alapján történik:

1. A kristályokat megtisztítjuk mechanikus módon.
2. Majd fertőtlenítjük őket.
3. Ezután következik az energetikai tisztítás, kiürítés, vagyis a felvett idegen információk eltávolítása.
4. Végül a kristályokat a desztillált vízbe helyezzük, és 6-8 órát állni hagyjuk, hogy a rezgések, és az információ a vízbe kerüljön.

Nekem jelenleg 3 Vanita szappanom van, és mindet imádom! :) Egy-egy Vanita-fürdő után  megtisztul és felfrissül a lelkem, és csodásan ápolt lesz a bőröm. Klisének tűnhet a véleményem, de ez a színtiszta igazság. :)Az első, amit kipróbáltam az a Kókusztej krémszappan volt.
Az indonézek azt mondják a kókuszról, hogy ez az a fa, amely megad mindent, ami az élethez kell.  A kókusztej a bőrnek rendkívül kellemes tapintást ad, puha és selymes lesz tőle, minden bőrtípusra alkalmazható.  A kókusz reszelék formában bőrradírként fejti ki jótékony hatását.

Hatása a szervezetre
A kókusztej, kókuszolaj minden földi jót tartalmaz, amit csak a természet nyújthat számunkra és ezzel valóban széppé, bársonyossá varázsolja a bőrt. A szappan krémes, kellemes habzását a kókuszolaj biztosítja, ami könnyen felszívódik, hidratálja a bőrt és nagy mértékben lassítja kiszáradását, antibakteriális hatású. Enyhíti a bőrgyulladást, használata segít eltüntetni a pattanásokat Segít lelki harmóniád megteremtésében.
A kókusztej édeskés illata nyugtató hatású. Ha egy fáradt munkával teli nap után, nyugalomra várunk vessük be a kókusz illatát és tápláló erejét. Hamarosan érezni fogjuk a hatását, feltöltődünk energiával, bőrünk pedig selymes és sima lesz.
Összegezve ajánlható: kifejezett száraz bőrre, mindennapos használatra, egész testre bőrradírként.

Összetevők: szappanosított kókusz-, pálma-, napraforgó-, olívaolaj, kókusz tejpor, víz, glicerin*, búzaliszt, kókuszreszelék

A kristályos szappanaim:  Hegyikristály tartalmú krémszappan jázminolajjal és Rózsakvarc tartalmú krémszappan rózsafaolajjal


A hegyikristály a szeretet, a tisztaság, és a tökéletesség szimbólumaként jó gondolatokat és szelíd erőt sugároz. Megmutatja, hogyan legyünk alázatosak. Hatásos a teljes testre és harmonikusan oldja fel valamennyi terület blokádjait. Sok szervre van hatással és mindenhol használható, ahol tisztulás megy végbe, gyomor- és bélproblémáknál, segít az érzéstelen vagy süket testrészeket újra aktivizálni, hatékony láz esetén is. Negatív energia, elektroszmog, blokádok, émelygés, negatív sejtfejlődés ellen. A hegyikristály a tiszta értelem köve. Megadja a testnek azt, amire pontosan szüksége van. Segít a hideg részeken, illetve a túláradó energiát is szabályozni lehet vele. Stabilizálja és megtisztítja az aurát.

A jázminolaj nyugtatja az idegeket, csillapítja a szorongást, elűzi a stresszt, az idegességet, valamint a félelmet, jelentős segítséget nyújt súlyos depresszió vagy függőség kezelésében. Bizalmat, derűlátást, eufóriát hoz, és ezzel segít legyőzni a szomorúságot, a levertséget. Mint minden illóolajnak, a jázminolajnak is vannak fertőtlenítő hatásai. Láz- és fájdalomcsillapító, harmonizálja az idegek, az agy és a mirigyek működését, valamint a hormon – és a folyadék háztartást. Jó hatással van a bőrre, a hajra és a körmökre. Fokozza más kristályok hatását.
Kizárólag természetes növényi alapanyagokból készül.A rózsakvarc a szerelem és a szív köve. A görögök szerint Ámor és Eros a szerelem istenei küldték a rózsakvarcot a földre, hogy a szerelem és a kibékülés őserejét az embereknek ajándékozzák. A rózsakvarc kristály nem csak a hűségre és a szeretetre, szerelemre való belső igényünket támogatja, hanem erősíti a szépérzékünket. A rózsakvarc segít azoknak, akik a partneri kapcsolatukban elidegenedtek, hogy egy új síkon újra együtt tudjanak lenni. A szív valós és vélt sebeit hatásosan lehet vele kezelni. Harmonizálja és megvédi a gyermeki lelket a sérülésektől. Érzékeny rezgésén keresztül igen élénkítő ereje van teremtő gondolatainkra és a fantáziánkra. A rózsakvarc kristály kielégítőbb és boldogítóbb szexualitást ajándékoz, az érzelmeket és a testiséget egyensúlyban tartja. Növeli az érzékenységet, az empátiát, a romantikát. Csillapítja a kedélyeket, támogatja a közvetlenséget, segítőkészséget és a harmonikus együttélést.

A rózsafaolaj pedig, mely több száz összetevőből áll, képes egyes baktériumokat elpusztítani. Alkoholos segítség nélkül is kiváló bőrfertőtlenítő és -összehúzó hatása van, képes csillapítani a bőrpírt. Minden bőrtípus számára megnyugvást nyújt, de a pirosodásra hajlamos, valamint az idősödő bőr számára áldásos a hatása. Minden olyan helyzetben használhatod, ahol a nőiségre szeretnéd helyezni a hangsúlyt.
Kizárólag természetes növényi alapanyagokból készül.


Hallottatok már a Vanita szappanokról? Esetleg próbáltátok már vagy tervezitek a beszerzését?

Ui: Az már csak hab a tortán, hogy a Vanita névbe is azonnal beleszerettem, igazán magaménak érzem őket. :) :)

A termékeket a Szépségbolttól kaptam tesztelésre, de ez semmiben nem befolyásolja a véleményem.


Megosztás a Facebook-on

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásod! Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg.