DR KELEN SUNSOLAR BRONZ 2 IN 1 ÉS SUNSOLAR BALZSAM

Ma a kedvenc szoláriumkrémjeimről olvashattok, ugyanis azt vettem észre, hogy rajtam kívül többeknek is eszébe jutott, hogy jó lenne pár alkalommal eljárni szolizni, hogy azért mégse kelljen hófehérke csülkökkel várni a nyarat.


A Dr. Kelen egy 100%-ban magyar tulajdonú cég, mely 1992-ben családi vállalkozásként kezdte működését. A termékeik között sportkészítményeket, fitness alakformálókat, szoláriumozáshoz való termékeket, hátra, vállra és lábra való gyógykészítményeket, napozókat, uv-mentes önbarnítókat és masszázs termékeket is találunk. Ezek közül elsőként, én az általam próbált 2 szoláriumozáshoz ajánlott terméket szeretném Nektek is megmutatni.

 DR KELEN SUNSOLAR BRONZ 2 IN 1 AKTIVÁTOR

"A szoláriumozásban úttörőnek számító igazi újdonság a SunSolar Bronz készítmény.
A termék két különböző mechanizmussal kialakuló barnaságot ötvöz. Önbarnító komponense a felvitelt követő 3-5 óra múlva jelentkező barnaságot garantálja, míg a szokásosan használt pigmentaktivátor összetevői a szoláriumozáskor elérhető barna szín erősségét, mélységét, természetes kinézetét fokozzák.
A látvány magáért beszél!
Gyorsan felszívódik. Arcra, testre egyaránt használható. Egyenletes felvitel után 3-5 órán át ne mossa le, hogy hatását ki tudja fejteni. Vigyázzunk, hogy szembe ne kerüljön!" Tartósítószert, színezőanyagot nem tartalmaz.
Aktív anyagai: Tirozin, ATP, E-vitamin, eritruloz, dihidroxiaceton, B2-vitamin, növényi protein
Kiszerelés: 100 ml, 12 ml (egy adagos)

Sosem szerettem igazán az önbarnítókat, ugyanis mindig foltos lettem, sőt szinte narancssárgás árnyalatú is itt-ott, szóval amikor elolvastam a flakon hátulján, hogy van benne ilyen hatású összetevő is, majdnem visszatettem a polcra. Aztán végülis, ahogy lenni szokott, győzött a kíváncsiságom, és mégis megvettem....és milyen jól tettem! Nagyon könnyed állagú, halványsárga színű (az eszenciális B-vitamin-tartalom okozza ezt a színt) a krém, szépen eldolgozható. Ami fontos, hogy nyugodtan fel mertem kenni az arcomra is, ugyanis hypoallergén termék, azaz a leírása szerint még a különösen érzékeny bőrt sem irritálja.
Szép, napsütötte barna színem van tőle, nem lettem rá allergiás, így teljes mértékben elégedett vagyok vele! *5!

SUN SOLAR BALZSAM 

"Szoláriumozás után rendkívül fontos az UV sugaraknak kitett, kiszáradt, gyulladt bőr ápolása speciális szoláriumozás utáni balzsammal, hogy a megszerzett természetes barnaság minél tovább megmaradjon.
A bőrbarát összetételű balzsam kellemesen nyugtatja, hűsíti az igénybevett bőrt, és pótolja zsír-és vízveszteségét. Megakadályozza idő előtti öregedését, ráncosodását és biztosítja, hogy a bőr megőrizze rugalmasságát, feszességét, puhaságát. Arcra, testre egyaránt használható. Érzékeny bőrtípus esetén is biztonsággal alkalmazható. Napozás utáni bőrnyugtatóként is ideális."Tartósítószert, színezőanyagot nem tartalmaz.
Aktív anyagai: kalendula olaj, kalendula-kivonat, mentol, F-vitamin
Kiszerelés: 150 ml

Nem tudom elégszer elmondani: NAGYON-NAGYON-NAGYON FONTOS a szoláriumozás illetve a napozás utáni bőrápolás. A semminél a szimpla testápoló is jobb, de a speciálisan kifejlesztett termékkel még több finomságot adhatunk a  bőrünknek.  A Dr. Kelen, bőrnyugtató szoláriumozás utánra javasolt balzsamja tökéletes választás, ugyanis láthatóan azonnal feszesebbé, rugalmasabbá varázsolja a szárazkás bőrt, és szintén használható arcra is. Kellemes, könnyed az állaga, szépen eldolgozható, hamar beszívja a bőröm. Szóval, ne tessék ellustálkodni: A napozás vagy a szolizás utáni ápolás igenis jár a bőrnek, és punktum! :)

Hol kaphatóak a Dr. Kelen termékek? A részletes táblázatért - > KATT!

Ui: Természetesen nem szabad a szolit sem túlzásba vinni, nem arra találták ki őket, hogy abban aszaljuk magunkat, szóval csakis mértékkel, ésszel, okosan, mint minden mást!

Használtatok már Dr. Kelen terméket? Ha igen, mit?


Megosztás a Facebook-on

Megjegyzések