CATRICE LE GRAND BLEU LIMITÁLT KIADÁS


CATRICE “Le Grand Bleu” limitált kiadás

CATRICE Le Grand Bleu – szemhéjpúder toll


A hosszantartó, toll kiszerelésű szemhéjpúder krémes textúrájának köszönhetően metál hatású, lenyűgöző sminket készíthetsz magadnak.
Használata nagyon egyszerű: visszahúzható és praktikus, ezáltal könnyen elrejtheted a retikülödben vagy az utazótáskádban ezt a közkedvelt terméket. Próbáld ki a csillogó gyöngyház rózsaszínt; lágy levendulát; a divatos égszínkéket vagy épp a meleg réz árnyalatot. Elérhető négy árnyalatban: C01 Black’s Pearl, C02 Underwater Laugh, C03 Mermaiday Mayday és C04 Mermaid It.

Ajánlott fogyasztói ár: 1199,- HUF

CATRICE Le Grand Bleu – szemhéjtus


Megérkezett Mr. Blue Sky. Az új trend 2014-ben: a kobaltkékkel hangsúlyozott kifejező szempár. Ebben az esetben egy olyan filctoll áll rendelkezésedre, mellyel mindenféle stílusnak eleget tehetsz. Elérhető egy árnyalatban: C01 Entering Atlantis.

Ajánlott fogyasztói ár:  1039,- HUF

CATRICE Le Grand Bleu – matt ajakkrém


Sellő ajkak.  Csillámló szemhéj és matt ajkak – ezek biztosítják az igazán vonzó kontraszt hatást. Az izgalmas vörös, matt ajakkrém finoman hangsúlyozza az ajkaidat. A krémes, intenzív ajak színe kiemeli a modern sellő megjelenést és megakadályozza az ajkak kiszáradását. Elérhető egy árnyalatban: C01 Never leave coral reef.
Ajánlott fogyasztói ár: 1249,- HUF


CATRICE Le Grand Bleu – crystal szájfény

Gyöngyház hatás. Ezúttal a crystal szájfény garantálja a tündöklő megjelenést. A félig átlátszó, könnyű textúrának köszönhetően ragyogó csillogást érhetsz el. Most elérhető limitált gyöngyház rózsaszínben -  C01 Black’s Pearl.
Ajánlott fogyasztói  ár: 1039,- HUF

CATRICE Le Grand Bleu – folyékony highlighter

Ragyogj! Az enyhén folyékony, mégis krémes összetétel finoman emeli ki az arc íveit. Nem számít, hogy közvetlenül az arcodon alkalmazod, vagy esetleg a szemöldököd alatt vagy a dekoltázsodnál – a precíz ecsetnek köszönhetően pontosan kiemelheted ezeket a részeket, finoman elkenve a bőrödön. A prémium csomagolás teszi még inkább kihagyhatatlan darabbá a folyékony highlightert. Elérhető egy árnyalatban: C01 Black’s Pearl.
Ajánlott fogyasztói ár: 1249,- HUF


CATRICE Le Grand Bleu – körömlakk

Víz alatti szerelem. Egyedülálló szín, egyedülálló fedés, egyedülálló ragyogás. Az Ultimate körömlakk elhozza neked a tenger színeit, hogy ezentúl a körmeiden viselhesd őket. Öt limitált árnyalathoz juthatsz hozzá, mégpedig csillogó rosé; fénylő friss menta; fémes acélkék; elegáns tengerkék és a meleg réz formájában. (C01 Underwater Laugh, C02 Mermaiday Mayday, C03 Bella Aquarella, C04 Entering Atlantis és C05 Mermaid It)

Ajánlott fogyasztói ár: 799,- HUF

CATRICE “Le Grand Bleu” limitált kiadás 2014. júniustól a Rossmann és Müller üzletekben. 

Tetszik Nektek valami ebből a trendkiadásból? 
Nekem a kobaltkék szemhéjtus, a folyékony highlighter, a körömlakkok közül pedig a Underwater Laugh és a Bella Aquarella kimondottan felkeltette az érdeklődésem.


Megosztás a Facebook-on

Megjegyzések