RITA ORA ÉS A RIMMEL II. - A KULISSZÁK MÖGÖTT


Már tavaly ősszel meséltem Nektek, hogy a Rimmel London fantasztikus, új együttműködést jelentett be a világnak, méghozzá nem mással, mint Rita Ora-val.

Az énekesnő már akkor is lelkesen nyilatkozott: "Én már kiskorom óta ismerem a Rimmel-t és annyira izgalmas számomra, hogy ilyen neves márkával dolgozhatok együtt. Elmondhatom magamról, hogy “sminkfüggő” vagyok, imádok játszani a színekkel, és amikor meghallottam a lehetőséget, hogy saját kollekciót fejleszthetek ki a Rimmel-lel, számomra ez volt álmaim beteljesülése!" – mesélte Rita Ora.

Az ígéret szerint az együttműködés eredményeként a 2014-es szezonban egy ütős színekben pompázó rúzs és körömlakk kollekció kerül a polcokra. 
A promóképek alapján sikerült hozni a beharangozott vadító, színes termékek megjelenését. Gyertek, kukkantsatok be velem Ti is a kulisszák mögé. ;)
Én már nagyon várom a termékek megjelenését! Elvileg 5 új ajakceruza, és 12 vadítóan színes 60 Seconds körömlakk kerül a kollekcióba. Arról egyelőre nincs pontos infóm, hogy hozzánk mindegyik árnyalat bejön-e, de amint megtudom, megírom! :)


A kisfilm nagyon ütősre sikeredett, nézzétek meg Ti is! :)Megosztás a Facebook-on

Megjegyzések