TESZT - MAX FACTOR EXCESS VOLUME SZEMPILLASPIRÁL

Újfent egy termékteszttel jelentkezem, méghozzá ismét egy spirálról lesz szó. A mai posztban a Max Factor vadonatúj termékét "vesézem ki", az Excess Volume szempillaspirált. Nemrég kaptam meg tesztelésre, de igyekeztem, hogy minél előbb kitapasztaljam, és bemutathassam Nektek is. :)


A csomagolása szerintem mutatós lett ezzel a fekete-ezüst designnal. Egy relatív nagy spirál egyébként, ennek ellenére nem okoz nehézséget a használata. Ahogy látjátok is kétvégű megoldású a termék, az egyik oldala felel a dúsításért, a másik pedig a fényes és tartós lakkhatásért.


1. "Alap réteg – extrém dúsítás: ez egy szuper-vastagító formula, mely waxot, sötét pigmenteket és dúsító részeket tartalmaz a kiváló végeredményért. A különleges formula, valamint a legnagyobb spirálkefénk biztosítják a maximális dúsítást."

A dúsító végének a keféje közepes méretű, de ducibb fazonú, sűrű, rövid sörtés, egészen sok festéket felvesz, nem kell újra belemártani, egy szemre tökéletesen elegendő a mennyiség.
2. "Intenzív fekete, lakk hatású fedő réteg: a sötét fekete lakk fedőréteg hígabb, mint az alapréteg, annak érdekében, hogy a fedés a szempillák egész hosszán szétterjedjen. Az alapréteg mikroszövetei miatt a lakkréteg bevonja a szempillákat a tövektől egészen a végekig, ezáltal alkotva egy intenzív fekete, fényes végeredményt. A gél-alapú formula tovább vastagítja a pillákat az igazán extrém dúsítás érdekében, mely tartós is egyben."
A fényes hatásért felelős oldal keféje már nyújtottabb fazont kapott, hosszabb sörteszálakkal, már a kefén is látszik, hogy egy ragyogóbb feketéjű festékről van szó.
Akkor lássuk a medvét, hogy' is működik ez élesben!
(Bocsi a kissé gacsiba pillákért, elfeküdtem őket, de tényleg. :D)
 
Balról jobbra: natúr pillák - 1. alapréteg - 2. fedőréteg
Véleményem: Most sem kellett csalódnom a Max Factor minőségben. Gyönyörűen ívelt, dús, hosszú, mélyfekete pilláim lettek tőle. Tartósságára sem lehet panaszom, estére sem pergett le, és a tartása is ugyanolyan ívelt volt. 

Tipp: Szebb lett a végeredmény, mikor nem vártam a rétegek között, hanem egyszerre felvittem az 1. lépés után a 2-at is. A "két szemes" képen a bal oldali az, amin egymás után közvetlen tettem fel a rétegeket, sokkal fényesebb, egységesebb, mint amelyiket fotóztam a lépések után.

Az eltávolítása véleményem szerint kétfázisú szemfesték lemosóval a legcélszerűbb, de ez nem jelent gondot, ugyanis mindig azt használok, sokkal hamarabb lejön a festék és kíméletesebb is a tisztítás az ilyen típussal.
Én a Bourjois kétfázisú, vízálló szemfesték lemosóját használom már régóta, ami nagyon szépen leszed mindent, nem kell nyúzni a szem körüli érzékeny bőrt, és még olajos érzet sem marad utána!

A spirál ára 4000 Ft körül van, de mivel hamarosan itt a Glamour napok, kuponnal olcsóbban hozzájuthattok. :)

A terméket a Primőr Kozmetikai Kft-től kaptam tesztelésre, de ez semmiben nem befolyásolta a véleményem.
  

Megosztás a Facebook-on

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásod! Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg.