RIMMEL ÚJDONSÁGOK

GLAM’EYES HD SZEMHÉJPÚDER PALETTÁK

A GLAM’EYES HD paletta színeihez kapott egy plusz árnyalatot, így már 5 csodás színből állnak.

Ez a forradalmi, “hibrid” púder-krém szemhéjfesték tökéletes eszköz az intenzív és csomósodásmentes szemsmink megalkotásához. A selymesen sima festék kiemeli és ragyogóvá teszi a szemeket, a gyengéden visszafogott árnyalatoktól a harsány, élénk smink elkészítéséig minden variációra alkalmas. Hosszantartó formulája nem kenődik el, az elismerő pillantások garantáltak! Az figyelemfelkeltő hatásért lehet szárazon és nedvesen is használni, attól függően, éppen milyen alkalomra sminkelsz. Használd szárazon a puha, lágy tónusokért, vagy nedvesen, ha merész, vagány stílust akarsz elérni. Játssz a színekkel!
A 4 trendi színösszeállítást London különleges világa ihlette. Minden paletta 4, egymással harmonizáló árnyalatot tartalmaz, plusz egy ötödiket, ami szinte ellenpontozza az árnyalatokat.  Ez a kiegészítő szín teszi intenzívvé és igazi londoni stílusúvá a sminked.

Javasolt fogyasztói ár: 2 099,- HUF
Bevezetés időpontja:  2014. február

RIMMEL SCANDALEYES ROCKIN’ CURVES SZEMPILLASPIRÁL
  • A megtört, szív alakú kefe göndöríti és megemeli a pillákat, dús és ívelt hatást keltve már egyetlen rétegben is
  • Az ultra intenzív formula lüktetően vad, mély színt ad a pilláknak, a drámai hatás nem marad el
  • A 80-as évek rock zenéje inspirálta kígyómintás, texturált csomagolás azonnal felhívja magára a figyelmet – tökéletes összhatás.
Javasolt fogyasztói ár: 1 999,- HUF
Bevezetés: 2014. február


Ugye, milyen dögös Kate ebben a rocker stílusú szettben is? :) Tudtátok, hogy már 25 éves pálya áll mögötte? Szinte hihetetlen!
2006-ban és 2009-ben is Az év modellje cím tulajdonosa lett, ráadásul 2013-ban a divatvilágban eltöltött 25 éves pályafutása alkalmával különleges elismerésben is részesítették.

A GLAM’EYES HD palettákért oda meg vissza vagyok, legjobban a barna árnyalatokból álló Brixton Brown tetszik, mert talán az a legkihasználhatóbb számomra, de a lila Victoria's Purple is szép, a neve miatt meg pluszban tetszik. ;)
A márka spiráljaiban még nem csalódtam, biztosan ez is szuper lett! S bár a hüllőkért nem vagyok oda (nagyon nem) tetszik a külseje is, tényeg vad, rockos hatást kelt.


Megosztás a Facebook-on

Megjegyzések