MAYBELLINE THE COLOSSAL GO EXTREME! VOLUM' SZEMPILLASPIRÁL

Kis késéssel ugyan, de megjöttem a beígért poszttal. Mai főszereplőnk nem más, mint a Maybelline újdonsága, a the Colossal Go Extreme! Volum' szempillaspirál. A titka abban rejlik ennek a spirálnak, hogy a keféje speciális kialakításának köszönhetően egyszerre dupla adagnyi festéket képes a szempillákra juttatni, ezzel dúsítva a pillákat.

Nos, nézzük!

A spirál külseje a szokásos duci Maybelline spirál, ugyanolyan élénk, vibráló sárga, mint nagy kedvencem, a The Colossal Volum' Express.


A feliratozása acélkék, ugyanis én a vízálló változatát kaptam meg tesztelésre. A sima verziója, élénk, pink feliratos.

Ezen a reklámfotón szépen látszik, milyen érdekes kialakítása van a kefének. (A szárán azokat a hullámokat nem értem, mi lehet a funkciója...de jól néz ki. :D)
Valóban betartja, amit ígér, tényleg sok festéket felvesz, ahogy a képen látjátok 1 réteget tettem fel, egyszer mártottam a kefét a tubusba, és tökéletesen kifestettem vele a szemem. Gyönyörűen íveltté tette, pedig a natúr szemes képen látjátok önmagában nem igazán voltak azok, ráadásul el is feküdtem őket. :D Nincs pókláb-rém sem, azaz nem csomósak a pillák tőle.

Ha valaki nincs hozzászokva a dundibb kefékhez, annak azért szoknia kell, de hamar rá lehet érezni, és nagyon szépen lehet vele dolgozni.
Vízállóság: Jelentem, alaposan teszteltem: elmentem benne tusolni...és.... SEMMI! Ugyanúgy néztem ki, mint előtte. (csak némileg vizesebben :P) Az tuti, hogy nyáron ki fogom használni strandszezonban ezt a tudását!
Lemoshatóság: Kedvenc szemfestéklemosóm a Bourjois vízálló szemfesték lemosója könnyedén lehozta, nem kellett szétdörzsiznem a szemem.
2 réteggel is hasonló, csak kicsit vaskosabb hatást lehet elérni, ha gondoljátok kiegészítem egy olyan fotóval a posztot, mert sajnos nem lett jó a kép, amit arról készítettem.
A Maybelline the Colossal Go Extreme! Volum szempillaspirál ajánlott fogyasztói ára 2.699,- HUF
A terméket a L'Oréal Magyarország Kft-től kaptam tesztelésre, de ez semmiben nem befolyásolta a véleményem.
Tegnap ugyan már posztoltam Facebook-ra, de ez akkora lehetőség, hogy újra szóba kell hoznom, hátha van, aki lemaradt a hírről:

Megosztás a Facebook-on

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásod! Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg.