BENECOS NATÚR SZEMÖLDOKCERUZA

Nemrég beharangoztam Facebook-on, hogy hamarosan egy remek szemöldökceruza tesztjét olvashatjátok a blogon, ma el is jött a napja, hogy bemutathatom nektek a benecos szemöldök ceruzáját. Először azért essen pár szó a magáról márkáról:

A benecos egy német natúrkozmetikai márka. A BDIH tanúsítvánnyal ellátott benecos termékek nem tartalmaznak paraffint, parabéneket, szilikont, PEG-et, mesterséges színezéket, mesterséges illatanyagokat vagy tartósítószert. A termékek fejlesztése, tesztelése során nem alkalmaztak állatkísérleteket.A benecos weboldalát itt éritek el: http://www.benecos.eu/

A szemöldökceruzát én a Szépségbolttól kaptam tesztelésre, a barna (brown) árnyalatot választottam, ugyanis kapható belőle egy világosabb (mild brown) árnyalat is, de nekem elég sötét a szemöldököm, tehát a barna volt a célszerű és észszerű választás. 
/Egy kis nyelvtan: Tudtátok, hogy a nemrégiben változásokon átesett magyar helyesírásban az észszerű szó, régebben helyesen írva: ésszerű volt? 
A-szerű elemet a szóösszetételi utótagként kell írni. ITT olvashattok az új szabályokról. Bocsi a kitérőért, de gondoltam érdekes lehet másnak is. :)/

A külseje semmi különlegesség, hasonlóan néz ki az összes szemöldökceruza, kivéve, hogy ennél a márkánál nem az egész ceruza színe mutatja az árnyalatot, hanem csak egy vékony sáv a fésűs rész alatt.



Mennyisége: 1,05 g


A színe a ceruzának szép sötétbarna, nem szürkés, és nem is vöröses tónusú.


Nézzük a gyakorlatban, mit tud:

Természetesen ennél erősebben is meg lehet csinálni, de én szeretem a természetesebb hatást, főleg hétköznapokra, amikor nincs semmi alkalom.
Meg vagyok elégedve vele, nem kell 20x áthúzni, hogy látszódjon valami, tartósságra sem lehet okom a panaszra, a nap végén is szépen a helyén volt. 
Én alapjáraton úgy szoktam a szemöldököm elkészíteni, hogy ceruza ÉS szemöldökpúder, de most csak ceruzát láthattok, kíváncsi voltam rá, hogy magában milyen, mennyire tartós...
A kis fésű is hasznos, szépen el lehet dolgozni vele az élesebb vonalakat.

Nekem nagyon bevált, mást nem is használok, mióta megkaptam. Azóta már buliztam is benne hajnalig, nem folyt el, semmi gond nem volt vele. 

Amennyiben megtetszett Nektek is a teszt alapján, a Szépségboltnál jelenleg 10%-os kedvezménnyel 1 240,- HUF-ért megvásárolható ITT.
Ha pedig a világosabb barna érdekel inkább, azt ITT találjátok.

A terméket a Szépségbolttől kaptam tesztelésre, de ez semmiben nem befolyásolta a véleményem.



Megosztás a Facebook-on

Megjegyzések

 1. Jujj, nagyon fura így leírva az észszerű, brrr.
  Biztos nincs vöröses tónusa a ceruzának? Az én szemöldökömben egy árnyalatnyi vörös sem mutat jól, nagyon nehéz emiatt szemöldökceruzát találnom.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem nincs, legalábbis én nem fedeztem fel benne vöröses tónust.
   Közben rákerestem, pár külföldi oldalon is tesztelték már, pl itt:
   Szépen látszik, hogy milyen a szín:

   http://missmakeupandco.blogspot.hu/2012/08/benecos-natural-eyebrow-designer-brown.html

   Törlés
 2. Na ilyet vennem kell az tuti :) Csak eggyel világosabbat :)

  VálaszTörlés
 3. Én imádom a natúrkozmetikumokat. A szemöldöködnek pedig csodás formája van! :D

  VálaszTörlés
 4. Gyerekkoromban nem értettem, az észszerű miért nem a szóelemző írásmód szerint van, erre tessék. Amúgy még az ésszerű él, amíg nem lesz hivatalos a váltás, de van sok dolog, amiért megtángálnám a fejüket. Egyszerűbb nem lesz így sem a helyesírásunk, viszont azok, akik végre nagy nehezen megtanulták a mostanit, ugyanúgy bajban lesznek, mint azok, akiket amúgy sem érdekel a téma, tehát összességében szerintem csak felesleges káoszt termel a dolog...

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásod! Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg.