MAX FACTOR EXCESS VOLUME SZEMPILLASPIRÁL

Csak úgy záporoznak a friss információk a kozmetikai márkákról, és én sietek is, hogy minél előbb megosszam Veletek a szuper újdonságok hírét. Most a Primőr Kozmetikai Kft. jóvoltából a Max Factor márka családjának egyik legújabb tagjáról hoztam a infókat. 
Kukkantsátok meg a termék leírását, szerintem egy újabb nagyszerű spirál érkezik Hozzánk, én legalábbis, már alig várom! Eddig minden MF spirál szuper volt, amit próbáltam! :)

MAX FACTOR EXCESS VOLUME SZEMPILLASPIRÁL - EXTRÉM DÚSÍTÁS, INTENZÍV FEKETE LAKK FEDŐRÉTEGGEL
 
ÚJ EXCESS VOLUME EXTRÉM HATÁSÚ SZEMPILLASPIRÁL
"Lépj a következő szintre a szempillafestés terén az ÚJ Excess Volume extrém hatású szempillaspirállal. A Max Factor legújabb innovációja egy nagyszerű kombinációja az extrém dúsításnak és az intenzív, fekete, lakkhatású fedésnek.
 
Ezt a terméket azoknak a nőknek fejlesztették, akik nem elégedettek a hagyományos, megszokott szempillaspirálok tudásával. Az Excess Volume valójában két külön spirált ötvöz egy termékben. Az egyik végén található spirál kimondottan a dúsításért felel, míg a másik egy fényes, lakk hatású fedőréteggel látja el a szempillákat, mely által a festék tartóssá is válik. A két fázis használható külön-külön is, ha csak egyik, vagy másik hatást kívánjuk elérni, de együtt egy igazán lenyűgöző, sohasem látott hatást produkálhatunk, amivel mindenki tekintetét magunkra vonzhatjuk.
A márka fejlesztőit a luxus bőrbútorok inspirálták e termék megalkotásakor, hiszen arra jöttek rá, hogy azok rendkívüli hatásának titka a lakkozásban rejlik.
 
Hogyan működik a termék?

1. Alap réteg – extrém dúsítás: ez egy szuper-vastagító formula, mely waxot, sötét pigmenteket és dúsító részeket tartalmaz a kiváló végeredményért. A különleges formula, valamint a legnagyobb spirálkefénk biztosítják a maximális dúsítást.
2. Intenzív fekete, lakk hatású fedő réteg: a sötét fekete lakk fedőréteg hígabb, mint az alapréteg, annak érdekében, hogy a fedés a szempillák egész hosszán szétterjedjen. Az alapréteg mikroszövetei miatt a lakkréteg bevonja a szempillákat a tövektől egészen a végekig, ezáltal alkotva egy intenzív fekete, fényes végeredményt. A gél-alapú formula tovább vastagítja a pillákat az igazán extrém dúsítás érdekében, mely tartós is egyben.
 
A termék egy 2014 tavasz-nyári divatbemutatón debütált, ahol Pat McGrath, a Max Factor nemzetközi kreatív igazgatója szemléltette a szuper intenzív szempillákat. A cél az volt, hogy a modellek kitűnjenek a tömegből. Pat gondolata: „Azért használtam a Max Factor Excess Volume szempillaspirált, hogy egy igazán átütőt alkossak. Ez a szezon abszolút mértékben a kiemelésről szól – az extrém módon dúsított és ezzel egy időben nagyon mély feketére festett szempillák, melyek intenzív lakk csillogást is kapnak,  rendkívülivé varázsolják megjelenésed.”
 
2014. márciustól keressétek a Max Factor állvánnyal rendelkező üzletekben.  
 

Megosztás a Facebook-on

Megjegyzések

  1. Sziasztok! Erről a szempillaspirálról már én is írtam (http://fiftyshadesofwomen.blogspot.hu/2014/02/bemutatkozik-max-factor-legujabb.html) és az az igazság, hogy nagyon várom a megjelenését! Akinek van tapasztalata, megosztja majd velünk? ;-)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásod! Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg.