IMETEC BELLISSIMA MAGIC STYLE HAJFORMÁZÓ (12261 PB1)

Ismét tesztelnivaló érkezett hozzám a MyBeautyTools webáruházból, méghozzá egy - magyar hivatalos nevén nevezve - Imetec Bellissima 12261 PB1 elektromos melegített hajkefe.
Ebben a posztabn szeretném magát a gépet kicsit bemutatni.
 
 
Mit kell tudni róla a hivatalos terméktájékoztató szerint?
 
Integrated Heating System – Az innováció alapja

Az átmelegedő fémhengernek köszönhetően, a kefe formázza és fényesíti a hajat egyetlen mozdulattal. Nem károsítja a hajat.
 
  
 
Meglepődtem, bevallom, de tényleg igaz a fényesítés! Elképesztően szép fénye van a hajamnak, ha ezzel a készülékkel "átfésülöm", formázom.  
 
Easy grip system – a haj jobb rögzítéséért
 
 
 
 
Ez nagy félelmem volt, hogy majd kicsúszik-mászik a hajam, mivel semmi nem tartja oda, mint mondjuk a hajsütőnél, amire rázárom a felső részét. De ezek a kis fogacskák szuperül megfogják a kis selymes, és kezelhetetlen hajamat.
 
A következő frizurák elkészíthetésére alkalmas:
  • Hullámos haj
  • Kisimított haj kifelé álló hajvégekkel
  • Kisimított haj befelé álló hajvégekkel
  • Dús hatás

Nekem leginkább a dús hatás és a hullámos frizkó ami bejön, illetve a frufrumat szoktam vele megcsinálni, nagyon egyszerű vele szépen belőtt frufrut alkotni. A dús hatásígéretét már teszteltem, szuperül megemelte a hajtövemnél, és a frufrum is szép tartósra, ívesre tudom vele formázni, mint ahogy a fodrászom szokta.

Én hullámosítani inkább hajcsavarókkal szoktam, meg hajsütővel, de mivel nagyon nagy mennyiségű hajam van, és nagyon hosszú is, egyrészt sok idő, másrészt általában kilógja magát az egyik fele, mire végzek a másikkal, szóval nálam csipeszelés, lakkozás kilószám szükséges, hogy megmaradjanak a loknik, így hétköznap inkább nem vacakolok ilyesmivel.

Ezzel a készülékkel viszont mindenképp próbát teszek, mennyivel másabb eredmény születik, mint az eddig megszokottakkal. Ekkora hajhossznál, mint az enyém (s*ggig érő :D), látványos, hatalmas loknis hajra nem számítok, de rövidebb, illetve tépett fazonoknál biztosan könnyebb ilyeneket is létrehozni vele.
 
Termékjellemzők
  • Hőálló csúcs az égési sérülések elkerülése érdekében
  • Kapcsoló
  • Működést jelző led
  • Forgó vezeték
  • 2 m hosszú vezeték  

Én a 45 mm-es méretben kaptam, mivel az én hajhosszomhoz ez a méret szükséges.
De kapható még 30, 38 mm-es illetve 30, 38 és 45 mm-es ionos verzióban is.
 
Ha tetszik IDE kattintva eljuttok a webáruházba a termékhez. ITT pedig a teljes kollekciót találjátok az Imetec melegített hajkefékből.

A hétvégén jövök hajas poszttal, szóval Imetec Bellissima Magic Style: to be continued... :)
  

Ti mivel szoktátok formázni a hajatokat? Ismeritek az Imetec márka hajformázóit?
 

Megosztás a Facebook-on

Megjegyzések