AVON TAVASZI ÚJDONSÁGOK

Ahogy már írtam is: a tavasz, nem csak naposabb időt, virágokat, friss levegőt hozza magával, de a kozmetikai márkák is sorra dobják piacra a szebbnél szebb, új termékeiket. Most az AVON újdonságait mutatom meg Nektek, szerintem érdemes megkukkantani, ígéretesnek tűnnek a promóképek alapján.

Eye Dimensions hármas szemhéjpúder


Az Eye Dimensions hármas szemhéjpúderrel igazi nőnek érezheted magad! A szemhéjpúder többdimenziós hatást biztosít, a színek keverhetőek és építhetőek, csillogó ragyogással, 6 féle árnyalatban. A termék ára: 2 360 HUF. A termék megtalálható az AVON online-on, 1 499 HUF-ért.

Márványos arcpirosító
 


 
A tavaszi lágy színekhez és új sminktrendekhez alkalmazkodva pasztell kollekcióval jelentkezik Nőnap alkalmából az AVON. A kollekció többek között tartalmazza a márványos arcpirosítót, mely többféle árnyalatból áll, így gyönyörű pírt ad az arcodnak. A termék ára: 2 860 HUF. A termék megtalálható az AVON online-on, 1 899 HUF-ért.

Szaténfényű körömlakk


 
A kollekció következő darabja a szaténfényű körömlakk, mellyel újabb réteget húzva körömlakkodra szaténfényű hatást érhetsz el. A termék ára: 1450 HUF. A termék megtalálható az AVON online-on, 899 HUF-ért.

Pro+ hosszantartó körömlakk

 

A Pro+ hosszantartó körömlakk 2 új árnyalattal, a Cultured Purple és a Wandering Rose-zal jelentkezik. A termék ára: 1380 HUF. A termék megtalálható az AVON online-on, 829 HUF-ért.
 
Körömdíszítő szett

 
Tedd egyedivé és csillogóvá saját magad a körmeidet! Az AVON vadonatúj körömdíszítő kövekkel és csipesszel jelentkezik, egy szettben. A szett 12 féle színes, csillogó követ tartalmaz, a csipesz segítségével pedig könnyedén felhelyezheted körmeidre a csillogó díszeket. A termék ára: 1960 HUF. A termék megtalálható az AVON online-on, 999 HUF-ért.
 
Nekem a hármas szemhéjpúderek és a márványos pír keltette fel nagyon az érdeklődésem. :) Nektek tetszik valami az új termékek közül?
 

Megosztás a Facebook-on

Megjegyzések