MILK_SHAKE HAJÁPOLÓK

Nemrég megkeresett a HairStore csapata, hogy tesztelnék-e hajápoló termékeket. Mivel a hajápolás az egyik "mániám" nagy örömmel mondtam igent.
A HairStore hajápolási szaküzlet - mely, több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik a hajápolás terén - magas minőségű, speciális hajápoló, fejbőr problémamegoldó, színmegváltoztató, hajforma megváltoztató és hajforma fenntartó termékeket találhatunk, ahol ráadásul szakmailag felkészült tanácsadók segítenek, hogy a vásárló a hajának megfelelő termékekkel távozzon. Magyarországon, tavaly nyitotta meg kapuit a HairStore hajápolási szaküzlet a Budagyöngye Bevásárlóközpontban.
Nem kellett sokat várnom a tesztelni valóra, ugyanis hamarosan meg is érkezett a kis pakkom, benne a következő termékekkel:

  • milk_shake argan shampoo (sampon argán olajjal)
  • milk_shake active milk mask (hajpakolás)
  • milk_shake glistening argan oil (magas argánolaj tartalmú hajápoló)
Mit kell tudni, magáról a milk_shake márkáról?

"A Milk_Shake egy professzionális hajápoló márka. A cég számos nagy hatásfokú természetes hajápolási terméket kínál, amelyek általában tejfehérje-, gyümölcs- vagy mézkivonatot tartalmaznak. 

A termékkínálat samponokból és hajra való hidratálókból áll. Ezek a termékek a haj védelemét és nedvességegyensúlyának fenntartását szolgálják." (Idézet: kremmania.hu)

milk_shake argan shampoo (sampon argán olajjal) - 300 ml

Ez  a sampon ajánlott minden hajtípusra, de kimondottan alkalmas a száraz, töredezett hajra. Táplál, kondicionál, puhává, hidratálttá és csillogóvá teszi a hajat. 
Illat: enyhén fanyar, nem a tipikus édes-virágos, mint sok más sampon, én az argán olaj illatát érzem ki belőle, nekem nagyon tetszik. Kellően habzik - de nem túlzottan - , ezáltal könnyen eloszlatható a hajon. 
Csillagos ötös részemről, az egyik legjobb sampon, amit valaha használtam!

milk_shake active milk mask (hajpakolás) - 50 ml

Az active milk mask, száraz/károsodott hajra való, mélyen tápláló pakolás, amely újjáépíti a haj belső szerkezetét gyümölcs kivonatok, tej és kazein proteinek, ásványi anyagok, vitaminok, méz, rizs és avokádó olajok segítségével. Garantálja a jó fésülhetőséget, csillogást és a hosszan tartó hajszínt. Hajmosás után törölközőszáraz hajra a hajhosszán egyenletesen el kell oszlatni, majd hagyni hatni 10 percig, ezután alaposan ki kell öblíteni. 
Illat: isteni fincsi, tejes süti, vagy egy édes tejshake, ami eszembe jut róla. :))
Szépen eloszlatható, könnyen kifésülhetővé tette a hajam, és újra el kell, hogy mondjam: imádom az illatát. :)

milk_shake glistening argan oil (magas argánolaj tartalmú hajápoló) - 10 ml

Glistening argán olaj, amely táplál, kondícionál, és hidratálja a hajat. Regeneráló-, öregedés-gátló hatású,  E-vitamint tartalmaz. Lágyabb, dúsabb, csillogóbb hajat eredményez a száraz hajnak, mindezek mellett minden hajtípusra ajánlott, hiszen védi a hajat a töredezéstől. Pár cseppet a tenyérben szétoszlatva, törölközőszáraz hajba bemasszírozzuk, majd folytatjuk a formázást. 
Extrém száraz hajnál, a szárítás után is fel lehet vinni pár cseppet a hajvégekre.
Illat: nagyon kellemes illatú, nem tudom nagyon mihez hasonlítani, leginkább valamilyen egzotikus virágra emlékeztet.

Én egyébként már régóta 100%-os argán olajat használok, szeretem is, de ha valakit zavar annak az enyhén "avas vaj" illata, annak remek alternatíva lehet a milk_shake glistening argan oil, ami nagyon kellemes illatú, argán olaj tartalmú hajápoló.
Tényleg elég pár cseppnyi a hajvégekre, először nekem "megborult" picit, akkor nem volt olyan kellemes másnapra, viszont másodszor már tényleg pár cseppecskét oszlattam csak el a tenyeremben, ami annak melegétől szépen szétterült, és bőven elég volt a hajvégeimre. Másnapra puha, csillogó hajvégek fogadtak. :)
Íme, egy kis képes leírás, hogy mit is tud a kicsike:


A szerves argán olaj azaz "folyékony arany" könnyű formulájának köszönhetően már az első használat során, azonnal kifejti regeneráló, öregedésgátló hatását. Minden hajtípusra használható. Egyidejűleg táplálja, kondicionálja és hidratálja a hajat. Hatására a haj egészségesebb, lágyabb, dúsabb, selymesebb lesz, és csodálatos csillogást kölcsönöz a frizurának.A HairStore szaküzletet megtaláljátok:

Budagyöngye Bevásárlóközpont- 1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 121.

https://www.facebook.com/hairstore.hajapolasiszakuzlet
https://www.facebook.com/arganolaj


Megjegyzések