VILLÁM NYEREMÉNYJÁTÉK - NYERJ NAOMI CAMPBELL ILLATOT!

Sziasztok Kedveseim! :)

Akik Facebook-on követnek, már olvashatták, hogy miért kell sajnos mostanság hanyagolnom a blogot. Röviden: költöztünk, giga felfordulás van mindenhol, munkahelyen is extra hajtás van, szóval nap végére bezuhanok az ágyba... Persze nagyon örülök, mert irtóra tetszik a lakás, csak sok-sok munka van vele. :)

De mivel hamarosan itt a Karácsony, a Szilveszter... csak nem hittétek, hogy nyereményjáték nélkül megússzátok az év végét?! :P Úgy vélem méltó lezárása lenne az évnek, ha játszanánk még egyet gyorsan. A "gyorsan" szót nagyon komolyan gondolom, ugyanis a játék holnap, azaz csütörtök éjfélig fog tartani. Remélem így a nyertes, már Karácsonykor örülhet az ajándéknak. :)

Mit lehet nyerni? Nézzük! :))


Naomi Campbell - Queen of Gold
Naomi kívánsága  az volt,  amikor az illat készült, hogy olyan előkelő legyen, mint amilyet egy igazi királynő viselhetett az ókori  királyság születésekor.  A valódi luxus összetevőket, amiket hajdanán csak néhányak kiváltsága volt használni maga Naomi válogatta és a parfüm szakértők megalkották belőlük a Queen of Goldot.  A keleties - fás és gyümölcsös illatcsaládba tartozó Queen of Gold egyszerűen hipnotizál és magabiztosságot sugall a ragyogó fejillattól  a gazdag alapillatig érzéki és egzotikus összetevők egész garmadát felvonultatva.

Fejillat: Az illat lenyűgöző, aranyló, lédús körte és  maracuja egzotikus jegyeinek keverékével indul. Ezt a kombinációt az elegáns feketeribizli-krém illata fokozza, mely könnyed érzést kelt és rabul ejt.

Szívillat: A szívjegy vonzó illatát az elegáns és klasszikus vörös rózsaszirmok virágos csokra nyitja a csillagjázmin jegyeivel gazdagítva, melyet végül a királyi nőiesség szimbóluma, a fenséges, aranysárga frézia illata vesz körül.

Alapillat: Végül a virágos finomság egy jellegzetes szantálfa illatba olvad, amelyet az aranyló vanília árnyalatának pézsmás érzékiségébe és finom feketecsokoládé-jegybe csomagoltak, ezzel árulkodva egy gyönyörű királynő bájáról és csábító kisugárzásáról.

A letisztult vonalakkal a Queen of Gold elegáns üvege a Naomi parfümök hagyományát örökíti tovább.  A  magas, arany színű üveg a ma már klasszikusnak számító legelső Naomi illat üvegét idézi  meg. A ragyogó csomagolást az illat tökéletesen kiegészíti. Az üveget szinte koronaként záró fekete kupak mintha aranyportól csillogna – ez egyben főhajtás Naomi ellenállhatatlan és légies szépsége előtt.
A doboz – a design életre kelti a modern kor királynőjének és az  elmúlt korok istennőinek és királynőinek gazdagságát is.

Ha megtetszett ez a nyeremény, nincs más dolgod, mint lájkold az Illatkalauz és a Sminktükör Blog Facebook oldalát, illetve a nyereményjáték képét ITT. A nyeremény postán keresztül jut el a nyerteshez, amit maga az Illatkalauz csapata fog postázni, magyarországi postacím szükséges.
A játékot nem a Facebook szervezi. Egy személy egy érvényes nevezést adhat le.

Pénteken (12.20-án) sorsolááás! :)

Sok szerencsét!


A kép csak illusztráció, a valóságban eltérő lehet.Megosztás a Facebook-on

Megjegyzések

  1. Szuper nyereményjáték, nagyon köszönjük a lehetőséget, feltételek teljesítve :)
    A lakás csinosításához pedig kitartást, mi felújítottunk 3 évig, elcsúsztatva a munkafázisokat: falmozgatás, külső hőszigetelés, komplett fűtésrendszer cseréje, ilyen kis nyalánkságok :D
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásod! Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg.