THE CHRISTMAS TAG

Sziasztok!
Szánom-bánom (de tényleg!), hogy hanyagolom a blogot mostanság, de több munkám lett, mint eddig, plusz a hétvégéim is nagyrészt melóval telnek. Amikor ráérnék - késő délután, este - akkor meg már fény nincs, én meg utálom a vakuzást. :/
Ráadásul most nagy rendezkedésben is vagyunk a lakásunkban (festés...stb), de azért igyekszem a lehető legtöbbször posztolni, mert semmiképpen nem szeretném abbahagyni az írást, túlságosan a szívemhez nőtt már a blog és persze Ti is. :)

A TAG-et már nagyon sokan kitöltötték a blogvilágban, és mindenkinél nagy élvezettel olvasgattam, mivel egyrészt imádom a Karácsonyt, másrészt érdekelnek a személyes gondolataik, érzéseik az általam kedvelt bloggereknek. :)


1. A valódi vagy a műfenyőt kedveled jobban?

Leginkább a valódit, mert gyönyörűek, illatoznak, és a cicám messze kerüli, mivel bök, így nem akarja megmászni. :D Ha földlabdásat veszünk, még kiültetni is ki lehet.


2. Egy kávézóban vagy decemberben, mit kérsz?


Forró csokikát vagy forralt bort. Attól függ vezetek-e. Nyilván előbbit ha igen, utóbbit, ha nem. :))
Amit szeretnék kipróbálni az a forró, almás cider, ugyanis hidegen az egyik kedvenc alkoholos italom, biztos fini lehet melegen is.


3. Melyik a kedvenc színsémád karácsonyfa díszítésnél?

Hmm... az arany, és a piros leginkább. Volt időszakom, mikor a kék-ezüst díszekért voltam megveszve, de az valahogy túl hideggé vált a szememben, a Karácsonyról viszont én abszolút a melegségre, meghittségre asszociálok, tehát arany és piros. Idén valószínűleg a fa szinte csupa arany lesz, csak minimálisan ide-oda és egyéb dekorációkba fogok csempészni némi pirosat.


4. Adni vagy kapni?

Is-is. :) Bár imádok kapni, ugyanúgy izgulok egy-egy ajándék kibontása előtt, mint gyerekkoromban, (...szinte visítok örömömben...) adni is nagyon szeretek, lélegzetvisszafojtva figyelem a hatást, mikor bontják a tőlem kapott ajándékot. :)5. Húsos pite jöhet vagy mehet?

Mehet! Abszolút. Nálam a pite, az gyümölcsös. A hússal egyébként is elég rapszódikus a viszonyom, van, hogy rá sem bírok nézni hónapokig. Általánosságban elmondható rólam, hogy végülis eszem húst, de minimális mennyiségben.


6. Mi a hagyományos karácsonyi ebéded/vacsorád?

Töltött káposzta! Bármilyen mennyiséget képes vagyok magamévá tenni. A savanyú kápi a kedvencem, szóval Karácsony másnapján akár megeszem a rakott káposztát is. :D
(Ha pedig épp' nem vagyok jóban a hússal, akkor húsmentesen is imádom mindkettőt.)
Édességnek: mákos-diós bejgli (én a mákost, párom a dióst szereti), hókifli, mézeskali...7. Karácsonyi divat. Hogy néz ki nálad?

Általában a "csinos és kényelmes" a fő szempont. Magyarán nem feszengek egész este magassarkúban. egy szép, pihe-puha pulcsi, kényelmes nadrág... Inkább a sminkem, ami ünnepélyesebb.


8. Melyik a kedvenc karácsonyi zenéd?9. Melyik a kedvenc karácsonyi filmed?


10. Mikor nyitjátok ki a karácsonyi ajándékokat?

Dec. 24-én este, vacsi után.


+ Melyik a kedvenc karácsonyi körömlakkod/színed? 

Nincs kedvenc, de idén a nemrégiben vásárolt A England Dragon lesz a befutó. :)


Töltsétek ki Ti is! :)


Megosztás a Facebook-on

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásod! Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg.