KATE MOSS - RIMMEL A BRITISH FASHION AWARDS-ON


Sziasztok! Ma a Rimmel sajtóújdonságát hoztam el Nektek, amiben természetesen a márka mellett, a gyönyörű topmodell: Kate Moss is főszereplő. 


A Rimmel márka nagykövete, újra a reflektorok kereszttüzébe került, amikor az angol Divathét díjkiosztó gáláján végigvonult a vörösszőnyegen. Az Alexander McQueen tervezte káprázatos ruha, és a Rimmel vörös rúzsával kiemelt ajkai egyértelműen őt tették a londoni divat megtestesítőjének

(Megjegyzés: Ez a ruha!!!  Te jó ég, annyira elfogadnám! <3)

Pályafutásának néhány fontos állomása:
2006 - Az év modellje 
2009 - Az év modellje
2013 - A divatvilágban eltöltött 25 éves pályafutása alkalmával különleges elismerésben részesítették.

A Rimmel London megragadja ezt az alkalmat, hogy köszönetet mondjon Kate-nek ezért az inspiráló 25 évért, amit a divat és a szépség világában töltött. A londoni márka és Kate között egyébként lassan már 12 éve töretlen az együttműködés, és szerintem mindannyian bízunk benne, hogy még sok-sok szuper projektet hoznak létre együtt. :) 

Kate Moss vörös szőnyegen viselt tökéletes sminkje, lépésről lépésre: 

1. Rimmel Wake me up alapozó az arcodra, az almácskákat pedig emeld ki a Lasting Finish mono pirosító 080, bronzos árnyalatával. 

2. A szemfestéséhez a Rimmel Scandaleyes Waterproof Khol szemceruza 2-es színét válaszd, és ahhoz, hogy elérd a kívánt hatást, kombináld a Scandaleyes Shadow Stick 2-es árnyalatával, így lesz tökéletes a pillák vonalának kiemelése, a kontúr. A ragyogó befejezéshez tegyél fel a szemhéjadra Scandaleyes Shadow Stick 11-es árnyalatot, majd dúsan fesd ki a pillákat, bőven használd a Rimmel a Lash Accelerator Endless fekete szempillaspirált. 


3. A szád a Rimmel Lasting Finish by Kate Moss rúzs ikonikus 1-es árnyalatával tedd csábossá. 

4. A hibátlan megjelenés elengedhetetlen kelléke, hogy körmeid is gyönyörűek és ápoltak legyenek. Az Alexander McQueen tervezte ruhaköltemény és a Marc Jacobs szőrmekabát fantasztikus kiegészítője volt a Rimmel Salon Pro by Kate Moss körömlakk 237-es, “Soul Session” árnyalata.

Szeretettel gratulálok - a Rimmel mellett - én is az igazi londoni lánynak: Kate Mossnak!Megosztás a Facebook-on

Megjegyzések