KARÁCSONY 2013.

Sziasztok! :)

Először is elnézést, hogy még mindig nem vagyok aktív, de költözés-pakolás-Karácsony trió nulla időt és energiát hagy nekem.

Remélem jól telt az ünnep mindenkinél, finomakat ettetek-ittatok, sokat beszélgettetek a családdal..stb.

Én ma egy kis szösszenetet hoztam Nektek a mi Karácsonyunkról, mivel rendes bjúti-posztra még nem jutott se időm, sőt helyem se nagyon a dobozok között. :D

Én telezabáltam magam szokás szerint...

Szenteste vacsi nálunk - azaz amint én csináltam:
Bejgli (mákos, diós, gesztenyés)
Gesztenyés-aszalt szilvás pulyka rizzsel

Szüleimnél - Karácsony & Karácsony másnapján:
Húsleves 
Töltött káposzta
Dán csirke
Almás-diós cordon bleu
Bejgli (mákos, diós)
Mézeskalács
Majomkenyér /más néven keksztekercs/

Minden naaaagyon fincsi volt, és szuper jól éreztem magam a családdal. :) Társasoztunk, dumálgattunk, ettünk-ittunk, filmet néztünk... :)

Amúgy a költözködés miatti pakolással egész jól állunk, megjött a gardróbszekrényem, komódom, és kis asztalkám is még Karácsony előtt, ami sminkasztal szerepben fog tündökölni - egyébként ők a kari-ajándékaim a Drágaszááágomtól. Holnap veszek csúszásgátlót a komód fiókokba és beköltözik a smink-had. Szeretnétek ha lenne tárolós poszt majd belőle? :)

Végül pedig egy montázs az idei Karácsonyunkból, nagyrészt Sziszi cica főszereplésével. :)


Az asztal természetesen nem a végleges étkezőasztalunk, csupán átmeneti megoldás, mivel az étkezőszettünk csak januárban jön meg. Amit én főztem, a képen látjátok: Gesztenyés-aszalt szilvás pulyka rizzsel. ISTENI FINOM! Komolyan! Receptet egy újságban találtam, megosztom Veletek, érdemes kipróbálni.

A kaja fotóját elcserélhették az újságban, mivel nem így néz ki. :)

Hamarosan visszatérek ám a bloggerkedéshez rendesen, már én is nagyon várom ám! Puszi Nektek! :) Nem szabadultok meg tőlem... ;)Megosztás a Facebook-on

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásod! Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg.