AVON ÚJ TERMÉKEK, ONLINE RENDELÉS ÉS KARÁCSONYI KATALÓGUS

Sziasztok! Ma egy csupa-csupa Avon-posztot hoztam, ugyanis rengeteg újdonság lengi körül a márkát.

Először is kezdjük az új sminktermékekkel.

Az AVON új termékeivel a smink elkészítése most még egyszerűbb, a praktikus kiszerelésnek köszönhetően a sminkeszközöket bárhová magunkkal vihetjük.

Megújult az AVON Diamond Sparkle kollekciója. A gyémántfényű körömlakk 6 új árnyalatban, a Perfect Kiss szájfény 7 új színben, a gyémántfényű folyékony szemhéjtus 2 árnyalatban és a gyémántfényű kettős szemhéjpúder 2 új színben érhető el. A kollekció új termékekkel is bővült, így a körömerősítővel és a gyémántfényt kölcsönző gyöngyökkel. Az új termékek 559,- HUF-tól elérhetők.


A mini sminkpaletta nélkülözhetetlen eleme a sminkelésnek, praktikus kiszerelésének köszönhetően ugyanis ebben a kis méretű palettában mindent megtalálunk, amely a tökéletes, alkalomhoz leginkább illő sminkeléshez elengedhetetlen. Szemhéjpúderből és szájfényből négy, arcpirosítóból pedig két árnyalatot tartalmaz a paletta. A smink felvitelét szemhéjpúder-applikátor és a szájfényecset teszi könnyűvé és egyszerűvé. A paletta ára 3000,- HUF.


A Luxe dúsító szempillaspirál a fekete gyöngy pigmenteknek köszönhetően tökéletesen fed, nem maszatolódik el és nem csomósodik a felvitelt követően. A termék ára 2600,- HUF.

ONLINE RENDELÉS

Az AVON Magyarország értékesítési rendszere új online rendelési felülettel bővül. Természetesen a Tanácsadók szerepét is megőrzi a vállalat, de mivel már több országban is jól szerepelt az új vásárlási forma, így nálunk is bevezetésre kerül. 

Az online rendelési felület azokat célozza meg, akik korábban a brosúra alapú rendelés miatt nem vagy csak ritkán jutottak AVON termékekhez, illetve szívesebben vásárolnak az internet segítségével.
Az AVON számára a tanácsadói hálózat, vagyis a vállalat alapvető értékesítési hagyományainak megőrzése elsődleges szempont volt az új értékesítési platform kialakításakor. Rendelést továbbra is kizárólag Tanácsadón keresztül lehet leadni, az online rendelési felület pedig egyszerűbb és gyakoribb vásárlási lehetőséget biztosít. 

A kiszállítás továbbra is Tanácsadón keresztül működik, így a direkt értékesítési modell alaptulajdonsága, a személyes kapcsolat is az új rendszer része marad. A Tanácsadók az online felületen saját oldalt alakíthatnak ki, amelyet ismerősi körük szokásaihoz igazítva tölthetnek meg tartalommal – vagy kiemelhetik azokat a termékeket, amelyek várhatóan a legnépszerűbbek lesznek az adott kampányban. A rendszerrel a Tanácsadók helyzete is egyszerűsödik, hiszen a rendelés felvétele is könnyebben kezelhetőbbé vált. 

Másik nagy előny, hogy az internetes rendelési lehetőséggel a Tanácsadók a fiatalabb célcsoportot is könnyedén elérhetik. A brosúra alapú értékesítés megmarad, így azok, akik nem rendelkeznek internet hozzáféréssel, vagy szívesebben vásárolnak a katalógust lapozgatva, továbbra is ilyen módon vásárolhatnak AVON termékeket. Az online platformon a vásárló a teljes termékkínálattal találkozik, ezzel szemben az évente 17 alkalommal, háromhetente megjelenő brosúrában átlagosan 50-60 újdonsággal, és alkalmanként több mint 1000 termékkel.

KARÁCSONYI KATALÓGUS

Már elérhető az AVON új, karácsonyi katalógusa, amelynek címlapján a gyönyörű Ördög Nóra szerepel.


A fotózás nemcsak az ünnepi hangulat miatt volt különleges, hanem azért is, mert a képeket Nóri férje, Nánási Pál készítette. „Én az a típus vagyok, akire sokszor már októberben rátör a karácsonyi láz, imádom az ünnepi készülődés hangulatát, de külön segített az átszellemülésben, hogy a képeket a férjem készítette, pár méterrel odébb pedig ott szundikált a kislányunk. Életem legmeghittebb fotózása volt, szerintem ez a hangulat árad a képekből is” – mondta el Nóri a fotózásról. „Mici születése óta csak úgy repül az idő, pár napja eszméltem fel, hogy alig néhány hetem maradt beszerezni a meglepetéseket. Bár azt hiszem, hogy az egész család számára a legnagyobb ajándék Mici mosolya lesz, ahogy élete első karácsonyán rácsodálkozik az ünnep fényeire” – tette hozzá.

ITT átlapozhatjátok a katalógust.


Megosztás a Facebook-on

Megjegyzések