NAILLAND-BEN JÁRTAM...

...sok szép lakkot láttam... :))
Sőt nem csak láttam, hanem vásároltam is közülük, mindjárt kettőt.

Felül: Nailland - a pult egyik oldala / Alul: Szépségeim - A England, Barry M

Fantasztikus Bloggertalin vettem részt tegnap Pesten az Árkádban. Innen is nagy puszi a résztvevőknek, szuper volt! :)
Természetesen, ha már Árkád, az egyenlő azzal, hogy NAILLAND! :)) Szóval egy jó kis Starbucks-os kávézás után betámadtunk a lakk-mennyországot! Hát Csajok, valami fantasztikus az a mennyiség, és színkavalkád, ami ott fogadott. Még jó pár órát eltöltöttem volna szívem szerint, és csodáltam volna azt a sok szépséget. Amiért mentem, azt nagyrészt sikerült beszerezni, ugyanis mindenféleképp' szerettem volna egy a england lakkot, méghozzá a Briarwood-ot, így első utam hozzájuk vezetett, ahol egy szem Briarwood várt rám (bocsi Szandra :P :*). Amit még szerettem volna, az a Barry M Blue Grape (pl. Edinánál megnézhetitek ITT), de sajnos nem volt, így a Blackberry jött velem, szintén a Gelly Hi-Shine vonalból. De!! Holnap nyit a webshop-ja a Nailland-nek, szóval nem aggódom túl a dolgot, ugyanis tutira eljön majd a rendelés ideje is. :D

Az eladólány nagyon kedves volt, és segítőkész. Ezt azért is fontos megjegyeznem, mert ritka manapság az ilyen eladó, akit ennyire szimpatikusnak találok már elsőre, szóval ez is plusz jó érzést keltett bennem. :)


Valószínűleg első körben az a england-ot kenem fel nemsokára, ugyanis nagyon birizgálja a látószervem már így üvegben is. Holnap pedig remélhetőleg lesz olyan fény, hogy meg is mutathatom Nektek. :)

Voltatok már a Nailland-ben? :)


Megosztás a Facebook-on

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásod! Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg.