SMINKELJ ÉS NYERJ! - EREDMÉNYHIRDETÉS

Sziasztok Lányok!

Csak úgy repül az idő, szinte olyan mintha csak tegnap hirdettük volna meg Nikivel és Esztivel a Sminkelj és Nyerj! Maybelline sminkcsomagért folyó nyereményjátékot, és máris vége...és jövünk is az eredményhirdetéssel. :)


Annyit hadd mondjak el, hogy fantasztikus alkotások érkeztek be, és bár közhelynek tűnik, de nagyon nehéz volt a majd' 40 alkotás közül kiválasztani a 6 győztes leányzót. Szerencsére profi segítségünk akadt a zsűrizésben, Larion Oscar a Maybelline magyarországi sminkmesterének személyében, aki egy kis üzenetet is küldött a résztvevőknek:

"...kérlek tolmácsoljátok nagy-nagy gratulációmat mindenki felé,mert nekem ez fantasztikus érzés, hogy készítem szezonról szezonra a trendeket és megtisztelő, hogy tetszik is, alkalmazzák is ezt a hölgyek." 

Én is gratulálok minden jelentkezőnek, nagyon-nagyon ügyesek vagytok! Aki nem nyert, vagy nem is mert jelentkezni egyelőre, ne csüggedjen, mert fogunk még játszani. ;)

Emlékeztetőül: A játéknak, mely a Maybelline jóvoltából is jöhetett létre, a lényege az volt, hogy az idei Brooklyn State of Mind név alatt futó, három őszi trend közül készítsék el a nevezők azt, ami leginkább tetszik nekik, leginkább magukénak érzik a stílust.


Nos, akkor nem is húzom tovább, íme a nyertesek! Ta-ta-ta-taaaammm! :)Sminkelj és Nyerj! - Maybelline nyereményjáték nyertesek: Horváth Valentina, Duka Magdolna, Simon Kornélia, Szakmány Piroska, Farkas Adrienn és Kern Orsi.

A címetek elküldjük a Maybelline-nek, ők pedig postázzák a nyereményeiteket! :)

GRATULÁLUNK CSAJOK!!!


Megosztás a Facebook-on

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásod! Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg.