PARFÜM - BEYONCÉ HEAT THE MRS. CARTER SHOW WORLD TOUR

Sziasztok! Új parfüm érkezéséről kaptam infókat. Beyoncé Heat illatcsaládja bővült egy újabb taggal, ami a The Mrs. Carter Show című világ körüli koncert körútjáról kapta nevét, lehetővé a rajongóknak, hogy még emlékezetesebb legyen számukra ez az esemény.
 
 

Illat: Sajnos még nem szimatoltam, így muszáj támaszkodnom a kapott marketinganyagra. Szerencsémre általában nagyon jól el tudom előre képzelni az illatokat (ez lehet furán hangzik), így a leírás alapján van elképzelésem, mire is számíthatok. Én nagyon nagy parfümfanatikus vagyok, rengetegfélét illatoltam már, ezért az összetevők felismerése nem szokott gondot okozni, szóval ennek is lehet szerepe abban, hogy szimatolás és valós emlékek nélkül is fel tudok idézni illatokat.
A leírás szerint egy finoman nőies, virágos-gyümölcsös illatot alkottak, amelyben a lédús mangosztán és az acai gyümölcs édes aromája mellett, cseppnyi rózsabors is megjelenik. Az illat szívillatában megjelennek a virágok, mint pl. orchidea, ibolya levél és sambac jázmin...Az alapillat igazán érzéki kompozícióból áll: madagaszkári vanília, ausztrál szantál és indonéz vetiver. 

Csomagolás: Maga a parfümös üveg arannyal díszített türkiz színű, a szememben igazán légies hatást keltő jelenség, melynek nyakán arany gyűrű fut körbe, rajta pedig a díva neve olvasható. Az üveg alja gömbölyödik, így engem Beyoncé nőies, homokóra alkatára emlékeztet.
 
Termék: BEYONCÉ HEAT THE MRS. CARTER SHOW WORLD TOUR EDP 30 ML 8 099,- HUF (Limited Edition)

Bevezetés: 2013. szeptember

Turné részletek: "A Mrs. Carter Show World Tour világkörüli koncertkörút majdnem egy évig fog tartani. A turné 2013 április 15-én Európában kezdődött és több, mint 20 fellépésből Június 28-án kezdődött az észak-amerikai turné, amit a brooklyni Barclay Centerben tartott több éjszakás rendezvény fog lezárni. Szeptember 27-től Beyoncé részt vesz a legnagyobb latin-amerikai zenei fesztiválon, a “Rock in Rio” rendezvényen Rio de Janeiroban, Brazíliában. Ezután Ausztráliába és Ázsiába is ellátogat."

 

Megosztás a Facebook-on

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásod! Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg.