SZÍNEZZ ÚJRA AZ AVONNAL!

Sziasztok Csajok!
Biztos már többen hallottatok/olvastatok róla, de hátha van még olyan, akinek friss az infó, hogy az AVON fantasztikus megújuláson ment keresztül, és ezt mivel mással ünnepelnék meg, mint egy szuper nyereményjátékkal! :)Nézzük miről is van szó:
Az AVON szépségipari nagyvállalat nyereményjátékot indít a teljes sminktermék-kollekció megújulásának alkalmából. A nyereményjátékban bármely hazai beauty blogger és olvasója részt vehet, aki rendelkezik az Instagram alkalmazással. A játék során a résztvevőknek minél kreatívabb, egyedibb képeket kell készíteniük az Instagram segítségével, melyet a következő gondolat inspirált:


Mit jelentenek számodra a színek?

Az Instagram fotókat egy, az AVON által meghatározott hashtag-gel kell ellátni, melynek köszönhetően a vállalat számára nyilvántarthatóvá válnak a pályázott fotók. A verseny végén két nyertest választ a szakértő zsűri, akik értékes nyereményekkel lesznek gazdagabbak. Az egyik nyertes a bloggerek közül kerül ki, a másik pedig az olvasók köréből. A szakértő zsűrit az Avon sminkmestere, Mészáros Délia, Ördög Nóri, az AVON márkanagykövete, illetve Lendvai Lilla, stylist alkotják.

 A nyereményjáték menete:

1. Készíts egy fotót az okos telefonodon található Instagram alkalmazás segítségével, melyet a következő gondolat inspirált: Mit jelentenek számodra a színek?
2. Az Instagram fotót feltétlenül lásd el a következő hashtag-gel:
Bloggereknek: #avonbloggerjáték
Olvasóknak: #szinezzavonnal
3. A játékban csak az #avonbloggerjáték és a #szinezzavonnal hashtaggel ellátott fotók vehetnek részt. Ezek a fotók az Avon Magyarország Facebook oldalán lesznek megtekinthetőek.
4. A verseny lezárása után a szakértő zsűri kiválasztja a két nyertest, egy bloggert és egy olvasót.
5. A nyertesek mindegyike a következő ajándékokkal lesz gazdagabb:

    egy 50 000 Ft értékű New Balance vásárlási utalvány
    egy 50 000 Ft értékű ajándékcsomag az AVON legújabb sminktermékeivel

A nyerteseket az AVON a hivatalos Facebook oldalán hirdeti ki. A két nyertesnek a következő email címen kell jelentkeznie a nyereményéért: avonnyereményjáték@cafepr.hu

A játék időzítése:

•    2013. szeptember 6.: Játék kihirdetése
•    2013. szeptember 9.: Játék elindítása
•    2013. szeptember 20.: Játék lezárása
•    2013. szeptember 27.: Nyertesek kihirdetése

Hajrá Csajok! Nyomás az Instagramra és #szinezzavonnal! :)


Megosztás a Facebook-on

Megjegyzések